Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lekker eten én shoppen? Dat kan gewoon tijdens dit culinaire weekend

Aangeboden door Vrije Tijds Centrum 27 september 2019

In mei kon je nog lekker eten en drinken bij de gratis high tea van het Vrije Tijds Centrum, maar in het najaar pakt eigenaar John Brand het anders aan. “Op vijf en zes oktober hebben we een chef-kok uitgenodigd. Hij bereidt de heerlijkste gerechtjes waar onze klanten van mogen proeven”, vertelt hij. Dat smaakt naar meer!

Ziet er goed uit!

Maar het zijn niet alleen hapjes die de aandacht trekken in zijn kledingzaak, laat John weten. Ook het jeansmerk PME Legend staat in het zonnetje. Op 5 en 6 oktober komt er een personal coach van het jeansmerk om klanten te adviseren over de modellen. Geven die broekzakken jou de perfecte lift waardoor de dames hun nek verdraaien? Is de pasfit perfect voor jou? Op die vragen kunnen zij jou antwoord geven.

De tekst gaat verder onder de foto.

Foto: Vrije Tijds Centrum

Fijne kortingen

Naast de hapjes die je cadeau krijgt, krijg je ook fijne kortingen. We sommen ze even voor je op:

  • 20% korting op alles van Tommy Jeans (nieuw bij VTC!)
  • Diverse modellen jeans van PME Legend van €109,95 voor €59,95
  • Cars herenjeans in vier wassingen: twee spijkerbroeken voor €69,95
  • Red Button damesjeans in drie wassingen: twee broeken voor €69,95

Gratis hapjes

We kunnen je adviseren om eerst te shoppen en dan pas die hapjes te eten, want anders zit die ene jeans net niet helemaal meer perfect. Of juist andersom, zodat je weet dat je ook lekker zit na een fijne maaltijd. De keus is aan jou wanneer je jouw tanden wilt zetten in de hapjes, die trouwens vers voor je neus worden gemaakt door een chef. Toch moet je nog even wachten, want het Culinaire Fashion Weekend is pas op 5 en 6 oktober. Zet hem maar alvast in je agenda en ga gezellig shoppen met je vriend/vriendin/zus/broer/vader of wie je dan ook maar wilt meenemen.


Meer over Vrije Tijds Centrum ontdekken?

Vrije Tijds Centrum kledingwinkels

Vandaag gesloten

Van Neurenburgpad 2, Dordrecht

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.