Kooijman Schoenen heeft de nieuwe Gabor lentecollectie en je voelt je als Assepoester

Aangeboden door Kooijman Schoenen 20 maart 2019

Shop-in-shops zijn niet alleen voor grote warenhuizen zoals de Bijenkorf op de Amsterdamse Dam. Ook schoenenwinkel Kooijman Schoenen heeft een complete Gabor-afdeling aan het Dordtse Damplein. De nieuwe collectie van Gabor heeft voor elke schoenenliefhebber wel wat.

Een teddybeer aan je voet

In de speciaalzaak in Dubbeldam vind je de grootste collectie Gaborschoenen van Dordrecht en omgeving. Misschien ken je het merk nog niet, maar Gabor staat garant voor zowel vlotte als klassieke schoenen. Wat ze gemeen hebben? Ze zijn ontzettend comfortabel. En geef toe: iedereen wil toch dat een schoen voelt alsof een teddybeer je voeten knuffelt?

Premium Partner

Kooijman Schoenen is Premium Partner van Gabor, en dat is fijn voor jou. Want zie je de perfecte schoenen staan in de verkeerde kleur of maat, dan bestellen ze die gewoon voor je. En met een paar dagen zijn ze binnen. Dat is de service van een speciaalzaak en webshop in één!

Het artikel gaat verder onder de foto’s.

Foto's: Kooijman Schoenen
Foto: Kooijman Schoenen
Foto: indebuurt Dordrecht

Dat Assepoester-moment

Het merk werkt met halve maten, waardoor er voor iedereen wel een schoen is. Dat voelt bijna als het glazen muiltje dat perfect om de voet van Assepoester past. En ook fijn: de zool van bijna elk model is uitneembaar. Heb je bijvoorbeeld steunzolen of een aangepast voetbed, dan kun je die gewoon in je nieuwe schoen dragen.

Schoenen, schoenen en nog meer schoenen!

Vind je toch niets in de Gabor-schappen? Geen probleem, want er zijn nog veel meer mooie merken in de schoenspeciaalzaak. Zo vind je er de stoere laarsjes van Panama Jack, de minimalistische sandaaltjes van Gosh en de stoere sneakers van Skechers. Je leest het al: teveel om op te noemen, dus stap vooral eens de winkel aan het Damplein binnen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Kooijman Schoenen. Meer over Kooijman Schoenen ontdekken?

Kooijman Schoenen schoenenwinkels

Nu open09:00 - 16:30

Dubbelsteynlaan West 81, Dordrecht

Bekijk meer:schoenenwinkels

Misschien vind je dit ook wel leuk om te lezen:

Kooijman Schoenen - Twee generaties - Schoenenwinkel Dordrecht - indebuurt Dordrecht

Best bijzonder: Kooijman Schoenen zit al ruim 70 jaar in Dordrecht

Als er één naam wel bekend is in Dordrecht, dan is dat die van Kooijman Schoenen. Al vanaf 1946 kun ...

adv.