Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ideaal! Bij Boodsgap.nl kun je boodschappen bestellen én ze worden GRATIS bezorgd

Aangeboden door Boodsgap 15 juni 2020

Heb jij geen zin om naar de supermarkt te gaan voor je wekelijkse boodschappen? Maak het jezelf gemakkelijk en bestel je boodschappen online. Het online platform Boodsgap is nieuw in Dordrecht. Als je jouw boodschappen bestelt, worden ze dezelfde dag bezorgd.

Lange wachtrijen voor de supermarkt, net dat ene product dat tóch niet in de winkel is: we kunnen ons goed voorstellen dat je even geen zin hebt om eropuit te gaan voor boodschappen. Je bent niet de enige. De vraag naar online boodschappen bestellen is nog niet eerder zo groot geweest. Net voor de coronacrisis in Nederland richtte Dordtenaar Oguz Bozdere het online boodschappenplatform Boodsgap op: voor en door Dordtenaren met alleen lokale winkels.

Al je boodschappen op één platform

Van vers brood, fruit & groente, vlees en vis tot supermarktartikelen zoals frisdrank en kruiden: je kunt het vinden in de winkel. Wil je een brood van de bakker, een karbonaadje van de slager en genoeg fruit voor de hele week, maar heb je geen zin om heel Dordt door te rijden om alles te kopen? Dat hoeft dankzij Boodsgap niet: zij winkelen alles bij Dordtse ondernemers bij elkaar en bezorgen het bij je thuis. Ze bezorgen al bij bestellingen vanaf 59 cent, maar het fijne is dat dat vanaf een bestelwaarde van €40,- al gratis is. Helemaal top is dat ze wel tot binnen 45 minuten in huis zijn. Ideaal als je tijdens het koken toch nog een kruid mist of wanneer je spontaan 1,5 meterbezoek krijgt.

Van kruiden tot kaas

Je kunt er nu al duizenden producten vinden. In een korte tijd hebben Bakkerij De Man, M&K Et Dunyasi Slagerij, Bakkerij Samen, In De Bogaard Verswinkel en Koelewijns Visspecialiteiten zich verbonden aan het platform. Daarbij heeft Oguz de Boodsgap Nachtwinkel en Boodsgap Supermarkt geopend. “Puur om Drechtstedelingen nu al een groot aanbod te geven”, licht hij toe. “Zodra een supermarkt zich aansluit, gaat die van Boodsgap Supermarkt dicht. Dan neemt zo’n supermarkt die plek over en dat zal niet lang meer duren. Ik ben met verschillende ondernemers in gesprek. Mijn visie is om het platform te laten uitgroeien tot zo’n honderd ondernemers, en ik sluit een pick-up point in de toekomst niet uit.”

Je kunt verder lezen onder de foto.

Boodgap.nl en Bakkerij De Man online boodschappen Dordrecht
Foto: Facebook Boodsgap.nl

‘De nieuwe Bill Gates worden is niet mijn doel’

Hij bedacht het platform omdat hij lokale mkb’ers (midden- en kleinbedrijf, red.) wilde helpen met hun bezorging. “Voor veel ondernemers is dat op zichzelf te veel geregel en te duur. Ik bied ze een webshop aan binnen Boodsgap. Ze kunnen hun eigen prijzen bepalen en als ze dat wensen, verzorg ik de bezorging. Ik ben dan wel de oprichter maar ik wil allesbehalve de nieuwe Bill Gates worden. De lokale ondernemers zijn voor mij de ambassadeurs en de bezorgers het gezicht”, zegt hij, en hij straalt. “Mijn doel is niet om rijk te worden maar het MKB te ondersteunen. Zo kunnen ze opboksen tegen de grote jongens zonder grote investeringen. En door lokale bezorgers in te zetten, hoop ik de lokale economie een boost te geven.”

Uniek in Nederland

Wat maakt Boodsgap nou zo bijzonder vergeleken met andere aanbieders? “We zijn een boodschappenwebshop waar je al je etenswaren kunt kopen bij lokale ondernemers. Daarbij bieden we bezorging op alle momenten van de dag aan. Is de winkel die dag geopend dan bezorgen we dezelfde dag. In sommige gevallen zelfs binnen 45 minuten. En vanaf 40 euro is dat zelfs gratis.”

Wil je het gemak van Boodsgap zelf ervaren? Check dan de webshop via de website.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Boodsgap. Meer over Boodsgap ontdekken?

Boodsgap

boodschappen

, Dordrecht

Bekijk meer:boodschappen

adv.