Hoe Dierenspeciaalzaak Fitty je huisdier van vlooien en teken afhelpt

Aangeboden door Dierenspeciaalzaak Fitty 9 mei 2018

Het voorjaar is weer begonnen en het heerlijke weer komt er aan. Misschien maak je wel een lange wandeling met de hond, of maakt de kat een buitenwandeling. De zachte winter die we achter de rug hebben, betekent in ieder geval dat we veel bijtende parasieten en insecten zoals teken en vlooien kunnen verwachten. Daar worden Fikkie en Tijger niet blij van. Maar hoe bescherm je je huisdier tegen deze plaagbeesten? Dierenspeciaalzaak Fitty heeft voor jou een aantal tips.

Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

Stap 1: voorkomen is beter dan genezen

Seresto en Advantix - Teken- en vlooienbestrijding - Dierenspeciaalzaak Fitty - Dierenwinkel Dordrecht - indebuurt.nl.jpg

Het klinkt als een schot voor open doel en dat is het ook. Voorkom dat je huidieren gebeten worden door vlooien en teken. De Advantix pipetten en Seresto halsbanden voorkomen dat die nare beestjes je hond of kat bijten. Hoe? Door het zogenoemde ‘hot foot effect’, waardoor het voelt alsof het ongedierte op een hete plaat loopt. Bijten is er zo niet bij. Ook regelmatig stofzuigen in huis verminderd het aantal plaagdiertjes.

Stap 2: behandel je huisdier

Exil Flea Free spray en Frontline - Teken- en vlooienbestrijding - Dierenspeciaalzaak Fitty - Dierenwinkel Dordrecht - indebuurt.nl

Ben je het vlooien- en tekenseizoen niet voor, dan kun je aanwezige ongedierte ook bestrijden met de Exil Flea Free huidspray en de Frontline Combo pipetten. Je brengt het eenvoudig aan op de haren van je kat of hond en vlooien en teken worden direct gedood.

Stap 3: gebruik de juiste dosering

Poes - Teken- en vlooienbestrijding - Dierenspeciaalzaak Fitty - Dierenwinkel Dordrecht - indebuurt.nl
Foto: stockfoto

Het laatste dat je waarschijnlijk wilt, is dat er iets mis gaat door het fout gebruiken van de bestrijdingsmiddelen. Het is dus raadzaam om het juiste middel voor het juiste dier te gebruiken, en de juiste dosering te gebruiken. Dierenspeciaalzaak Fitty adviseert je graag voor het beste product en gebruikswijze.

Stap 4: laat ze lekker rondlopen

Hond - Teken- en vlooienbestrijding - Dierenspeciaalzaak Fitty - Dierenwinkel Dordrecht - indebuurt.nl.jpg
Foto: stockfoto

De laatste stap klinkt verwarrend maar is ook zeker nodig. Laat je kat of hond gewoon in de ruimtes met teken en vlooien rondlopen. Juist wanneer er achtergebleven bijtende parasieten en insecten op je huisdier terecht komen, gaan ze dood en dat is uiteindelijk het doel: geen teek of vlooi meer in huis.

Bij Dierenspeciaalzaak Fitty krijg je nu 25% korting op vlo- en tekenbestrijdingsmiddelen voor katten en honden van de merken Advantix, Seresto, Frontline en Exil:

Dierenspeciaalxzaak Fitty - Dierenwinkel Dordrecht - indebuurt.nl
Topper

Teken- en vlooienbestrijdingsmiddelen met 25% korting

Huis en tuin - Geldig t/m 31 mei 2018
Dierenspeciaalxzaak Fitty - Dierenwinkel Dordrecht - indebuurt.nl

Teken- en vlooienbestrijdingsmiddelen met 25% korting


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Dierenspeciaalzaak Fitty. Meer over Dierenspeciaalzaak Fitty ontdekken?

Dierenspeciaalzaak Fitty dierenwinkels

Vandaag gesloten

Rechte Zandweg 3A, Dordrecht

Bekijk meer:dierenwinkels
Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.