Hier stel je een uniek cadeaupakket samen dat in de smaak valt

Aangeboden door Het Kaas en Wijnhuis 7 december 2018

Welke kerstdag offer je op aan de schoonfamilie, welke jurk trek je aan, wat zet je op tafel tijdens het kerstdiner… De feestdagen brengen al genoeg stress mee. Maar over een kerstcadeau hoef je niet meer te stressen. Bij Het Kaas en Wijnhuis hebben ze namelijk cadeaupakketten die bij iedereen in de smaak vallen. 

Dat de kerst eraan komt, weet Cees Trapman van de speciaalzaak in kaas, wijn en noten maar al te goed. “We zitten volop in de cadeaupakketten”, vertelt de eigenaar van het pand aan de Bagijnhof. In Alblasserdam hebben zijn vrouw en schoonouders daar bijna een dagtaak aan. “Alles is in eigen beheer,” zegt Cees, “van het samenstellen en inpakken tot het bezorgen.”

Het artikel gaat verder onder de foto.

Het Kaas en Wijnhuis Dordts cadeaupakketten kerstpakketten - indebuurt Dordrecht
De Dordtse cadeaupakketten zijn bestsellers | Foto: indebuurt Dordrecht

Onverminderd populair

Juist dat persoonlijke is wat zijn klanten waarderen. “Natuurlijk hebben we bij het Kaas en Wijnhuis standaard cadeaupakketten. Zo is ons pakket met Dordtse producten onverminderd populair, met een stuk Dordt Oud, wijnen van Wijngaard Bilderhof, een Dordt notenmix en een kaasdipje. Maar de kracht ligt hem in dat we een pakket samen met de klant creëren. Wat we belangrijk vinden is dat onze klanten krijgen wat ze willen, niet wat we kwijt willen.” En met zo’n honderd kazen kan dat haast geen probleem zijn.

‘We onderscheiden ons van groothandels’

Hij vervolgt: “Het leuke aan de cadeaupakketten is dat klanten zelf ook met ideetjes komen. Zo zijn de pakketjes op onze site meer een leidraad, een voorbeeld wat je kunt verwachten van een cadeaupakket van een bepaalde prijsklasse. Doordat klanten hun pakket zelf kunnen samenstellen, onderscheiden we ons van groothandels.”

Last minute kerstcadeau

Want wie denkt dat alleen particulieren bij Het Kaas en Wijnhuis een kerstpakket kunnen koppen, hebben het mis. “Ook bedrijven bellen ons op. Natuurlijk hanteren we daar wel een levertijd voor, maar er valt altijd wel iets te regelen. En zoek je een last minute cadeau, dan hebben we altijd iets in huis.” En voor diegenen die op het laatste moment nog een kerstcadeau zoeken, opent de kaasspeciaalzaak eenmalig op maandag de deuren. “De laatste en leukste kerstpresentjes koop je op 24 december bij Het Kaas en Wijnhuis.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Het Kaas en Wijnhuis. Meer over Het Kaas en Wijnhuis ontdekken?

Het Kaas en Wijnhuis kaaswinkels

Vandaag gesloten

Bagijnhof 72, Dordrecht

Bekijk meer:kaaswinkels

Lees meer over Het Kaas en Wijnhuis:

Het Kaas en Wijnhuis - Dordrecht - indebuurt.nl

Voor de lekkerste kaas uit de streek hoef je niet eens meer de deur uit

Het Kaas en Wijnhuis zit in een van de mooiste winkels van het Bagijnhof. Als je vanaf de Johan de W...
Het Kaas en Wijnhuis - Dordrecht - indebuurt.nl

Genieten: Oud Dordt is nu ook te eten en dat hebben ze hier

Je kent Oud Dordt al als historische stad met haar eeuwenoude huizen en gebouwen. Daar kun je van ge...

adv.