Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gratis jeans en goodiebags bij de opening van kinderkledingwinkel NAME IT

Aangeboden door NAME IT 28 oktober 2019

Het is bijna zo ver: de feestelijke opening van kinderkledingwinkel NAME IT in Dordrecht. In het oude pand van Steps in de Drievriendenhof kun je vanaf donderdag 31 oktober de leukste kleding en accessoires voor kinderen van 0 tot 12 jaar oud shoppen.

‘Yes! Eindelijk m’n favo merk terug!’

In augustus kondigden we de terugkeer van de kinderkledingwinkel al aan en jullie waren super enthousiast. “Yes! Eindelijk m’n favo merk terug!”, reageerde Joyce Borgman op Facebook. “Dat is goed nieuws!!! Vind name it zo leuk, heb hem echt gemist in Dordt!!”, schreef Patricia Verhoeff.

Groot feest

Wat kunnen we verwachten van de opening? Linda Timmer van NAME IT vertelde in augustus: “Wij zijn al druk bezig met alle voorbereidingen en ik kan je vertellen dat het een groot feest wordt met leuke acties en offers. Wij kunnen niet wachten om onze comeback te maken in Dordrecht.”

Vroeg komen loont

Vroege vogels hebben geluk, want voor de eerste klanten heeft NAME IT fijne acties. Zo deelt de winkel goodiebags, giftvouchers en jeans uit. Ook kun je tot 50% korting krijgen. Je leest het volledige programma op de etalageramen.

Het artikel gaat verder onder de foto.

NAME IT opening - indebuurt Dordrecht
Afbeelding: NAME IT

Meet & greet

Ook zijn er diverse activiteiten. Ga op de foto met mascotte Louie die ontzettend knuffelbaar is, draai aan het NAME IT rad en win cadeautjes, én maak kans op een Veloretti x NAME IT fiets als je jouw aankoopbon met je naam en telefoonnummer achterlaat bij de winkel.

Offline én online

Wil je niks missen van NAME IT? Volg de kinderkledingwinkel dan op hun socials: Instagram en Facebook of loop gewoon de winkel binnen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door NAME IT. Meer over NAME IT ontdekken?

NAME IT

Drievriendenhof 6, Dordrecht

adv.