Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gaaf: op dit speelkleed rijden kleine Schapenkoppen in 1 minuut van Energiehuis naar station!

Aangeboden door Speelkleed.nl 5 november 2020

De liefde voor Dordrecht wil je natuurlijk doorgeven aan je kind, kleinkind, neefje of nichtje. We hebben hét cadeau gevonden wat zorgt voor uren speelplezier en meer kennis van de stad: een speelkleed van Dordrecht. Van de Grote Kerk tot het FC Dordrecht stadion: alles staat erop!

Het is niet zo gek dat klanten dit hét speelgoed van 2020 vinden. Het kleed is 130 bij 160 centimeter en er staan meer dan twintig iconen en kleine details uit de stad op. Zo zien we het Stadhuis, de Zwijndrechtse Brug, Villa Rozenhof en zelfs de Biesbosch. De onderzijde is anti-slip en het materiaal is makkelijk schoon te houden. Kleine Schapenkoppen kunnen dus helemaal losgaan. Op speelkleed.nl vind je ook bijpassende autootjes, zodat je een compleet cadeau geeft.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

City-Play Speelkleed Dordrecht Kerst + Sinterklaas

Voorraad is beperkt

Je kunt trouwens niet oneindig lang wachten met de aankoop van het kleed. Er zijn speelkleden van vijftien verschillende steden en van elke locatie wordt een beperkte hoeveelheid gemaakt. Is de voorraad op? Dan is er een nieuwe stad aan de beurt en vis jij achter het net.

Toffe variant: Circuit van Zandvoort

Als je twee kinderen blij mag maken met een cadeautje en één van hen een echt racemonster is, kun je ook het speelkleed van het Circuit van Zandvoort bestellen. Hierop kunnen ze als een echte Max Verstappen racen op het F1-circuit. Er is zelfs een miniatuurversie van Max’ auto beschikbaar! Goed om te weten: bij aankoop van het speelkleed van Dordrecht krijg je 50% korting op de variant met het Circuit van Zandvoort.

Hier kun je bestellen

Wil je direct het speelkleed bestellen of de details bekijken? Kijk dan op speelkleed.nl. Als je voor 21.30 uur bestelt, heb je het morgen al in huis. Niet tevreden? Dan kun je gratis retourneren. Met je aankoop steun je ook een goed doel: van ieder speelkleed gaat er €1,- naar het Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis.Meer over Speelkleed.nl ontdekken?

adv.