Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit wil je zien: de nieuwe Gabor herfstcollectie zit vol hippe laarsjes

Aangeboden door Kooijman Schoenen 21 september 2019

Hoe dol we ook zijn op witte sneakers, handig zijn ze niet als het buiten steeds kouder en natter wordt. Maar eigenlijk is het helemaal niet erg dat de herfst in aantocht is. Want dat betekent dat we weer nieuwe schoenen kunnen kopen!

Na de grote sale hebben ze bij Kooijman Schoenen genoeg ruimte voor de leukste laarsjes (en andere schoenen) waarmee je lekker in de koudere maanden kunt flaneren. Vooral het merk Gabor verdient wat ons betreft de volle aandacht.

Fashionable en comfortabel? Jazeker!

Dit merk ken je misschien van hun zogenoemde gezondheidsschoenen. Anno 2019 hoef je bij comfortabele schoenen allang niet meer in te leveren op design, en dat bewijst de herfstcollectie van Gabor nog eens dubbel en dwars. Neem maar even een kijkje bij deze sneak preview van de nieuwste collectie:

Het artikel gaat verder onder de foto’s.

Kooijman Schoenen Gabor collage - indebuurt Dordrecht
Foto’s: Kooijman Schoenen

Schoen op maat

Wat hebben al deze schoenen gemeen, behalve dat ze er zo leuk uitzien? Ze zijn ontzettend comfortabel. Heb je speciale inlegzolen, dan passen ze ook in veel van de modellen zonder dat die schoenen lomp eruit zien. Fijn aan dit mooie merk is dat de schoenen er ook in halve maten zijn. Zo is er voor iedereen wel een schoen die past.

Het artikel gaat verder onder de foto’s.

Foto: Kooijman Schoenen
Foto: Kooijman Schoenen
Foto: Kooijman Schoenen

Premium service

Ben je in de winkel de perfecte schoenen tegengekomen, maar is jouw maat of kleur niet op voorraad? Geen probleem bij Kooijman Schoenen. De schoenspeciaalzaak is Premium Partner van Gabor en dat is fijn voor jou; ze bestellen gewoon de schoenen van je dromen en met een paar dagen zijn ze binnen. Dat is de service van een speciaalzaak en webshop in één!

Schoenenwalhalla

Vind je toch niets in de Gabor-schappen? Geen probleem, want er zijn nog veel meer mooie merken in de schoenspeciaalzaak. Zo vind je er de stevige laarsjes van Panama Jack, de klassieke chelsea boots van Remonte, de stoere sneakers van Hassia… Je leest het al: teveel om op te noemen, dus stap vooral eens de winkel aan het Damplein binnen.


Meer over Kooijman Schoenen ontdekken?

Kooijman Schoenen schoenenwinkels

Gesloten09:00 - 17:30

Dubbelsteynlaan West 81, Dordrecht

Bekijk meer:schoenenwinkels

Misschien vind je dit ook wel interessant:

Kooijman Schoenen - Twee generaties - Schoenenwinkel Dordrecht - indebuurt Dordrecht

Best bijzonder: Kooijman Schoenen zit al ruim 70 jaar in Dordrecht

Als er één naam wel bekend is in Dordrecht, dan is dat die van Kooijman Schoenen. Al vanaf 1946 kun ...

adv.