Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Het VrijeTijdsCentrum heeft de grootste collectie vuurwerk van de Drechtsteden: dit is wat ze hebben

Aangeboden door Vrije Tijds Centrum 1 december 2017

Het VrijeTijdsCentrum (VTC) staat traditioneel in de maand december bol van de activiteiten. Volop voordeel en gezelligheid, daar aan het Neurenburgpad.

John Brand valt meteen met de deur in huis. “Het belangrijkste even eerst”, zegt hij. “Op oudejaarsdag is er geen vuurwerkverkoop. Dit jaar valt 31 december namelijk op een zondag en landelijk mag er dan geen verkoop plaatsvinden. De verkoop vanuit onze winkel is donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 december.”

Nu alvast bestellen

Wil je er straks niet naast grijpen, dan kun je bij het VTC nu alvast je vuurwerk reserveren. “We hebben hiervoor maar liefst twee websites”, vertelt John. “Op de ene staat al ons reguliere vuurwerk en op de andere alleen maar het merk Zena. Bij de echte vuurwerkliefhebber gaat het hart nu sneller kloppen. Zena is echt de top van het meest mooie vuurwerk. Vroeger gingen mensen hiervoor naar België. Dat hoeft nu niet meer want wij zijn de enige in de Drechtsteden die Zena verkoopt. Bij een vuurwerkbestelling vanaf €100,- maak je bovendien nog kans op een scooter ter waarde van €1500,-. De verloting is op 28 december.”

Wel zo veilig

Het uitgebreide assortiment van Zena heeft onder meer verschillende cakes, knallers, pijlenassortimenten en compound vuurwerk. “Compound vuurwerk zijn doorgelonte boxen”, legt John uit. “Je hoeft zo’n compound dus maar één keer aan te steken en alles gaat na elkaar vanzelf af. De lonten zijn al aan elkaar verbonden, dat hoef je dus zelf niet meer te doen. Dat is gemakkelijk en wel zo veilig.”

Welkom in de vuurwerkshop

Wil je het eerst gaan bekijken, dan kun je dat doen in de vuurwerkshop van het VTC aan het Neurenburgpad. “Al ons vuurwerk staat in de winkel uitgestald. Weliswaar zonder kruit erin, maar je kunt toch goed bekijken wat je wilt kopen. De verkoop vindt plaats in de aparte winkel naast onze kledingzaak. Het is een verwarmde winkel van driehonderd vierkante meter met vier kassa’s. Dat garandeert een snelle en nauwkeurige bediening. Natuurlijk voldoet het pand aan de strengste veiligheidseisen. We garanderen dat we vuurwerk kunnen leveren tot en met het laatste uur van de verkoop.”

Voor elk wat wils

Er is voor elk wat wils in de winkel. Naast los vuurwerk en vuurwerk in categorie 1, dat is wat je het hele jaar mag afsteken, kun je ook kiezen uit enorm veel pakketten. Ze hebben al een prima pakket vanaf €9,95.

En je kerstboom bijna gratis

En alsof de grote vuurwerkwinkel en kledingzaak aan het Neurenburgpad niet voldoende is, kun je op het terrein van het VTC ook nog eens een prachtige Nordmann spar kopen. Die hebben ze in verschillende hoogten, van zo’n 1,75 meter tot 2,10 meter hoog. “We hebben daar al jaren een prachtige aanbieding in”, zegt John. “Het werkt zo: de Nordmann kost €29,95. Koop je zo’n kerstboom dan krijg je een waardebon van €10,- om te besteden aan kleding plus een waardebon van €10,- om te besteden aan vuurwerk. En we hebben volop gratis parkeergelegenheid hoor, maar woon je in Dordrecht dan kan je boom ook gratis thuisbezorgd worden. We kijken weer uit naar een gezellige maand hier aan het Neurenburgpad.”

Je kunt hier de website bekijken van het reguliere vuurwerk en hier van het Zena vuurwerk. Klik hier voor de aangepaste openingstijden in december.


Meer over Vrije Tijds Centrum ontdekken?

Vrije Tijds Centrum kledingwinkels

Gesloten10:00 - 18:00

Van Neurenburgpad 2, Dordrecht

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.