Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is waarom je nú naar Bahlmann Mode wilt gaan

Aangeboden door Bahlmann Mode 9 januari 2020

Je hebt het misschien al gezien omdat je er toevallig voorbijliep. Of wellicht heb je er iets over gelezen. Bij Bahlmann Mode is namelijk de sale al eventjes bezig. Daar is deze week nog eens de stapelkorting bij gekomen! En dan hebben we het niet over zomaar wat uitverkoopjes. Het gaat om de huidige herfst- en wintercollectie. Nu je dit eenmaal weet, krijg je ongetwijfeld haast. Want daar wil je natuurlijk ook van profiteren.

Die sale is zeker noemenswaardig, want je kunt profiteren van kortingen tot wel 50%! Nu wordt met ‘sale’ vaak ‘uitverkoop’ bedoeld. In dit geval is dat toch niet helemaal de juiste aanduiding. Want bij uitverkoop denk je dan al snel aan bakken en rekken propvol afgeprijsde kleding en vaak nog oude collecties. Maar van dit alles is bij Bahlmann geen sprake.

Het artikel gaat verder onder de foto.

Bahlmann Mode herfst winter collectie

Korting bovenop korting

Bahlmann Mode heeft de herfst- en wintercollectie van 2019 opnieuw geprijsd. Afgeprijsd, wel te verstaan. Je kunt dus nu met korting actuele mode kopen. En met de meer dan zeventig topmerken die je op de Voorstraat 352 onder één dak vindt, is er altijd iets voor je bij. Ze hebben deze maand stapelkorting op mode-items uit de herfst- en wintercollectie. Koop je één artikel, dan krijg je 30% korting. Bij twee items ontvang je 40% korting en schaf je drie of meer stuks aan, dan loopt het voordeel op naar wel 50% korting. Op alle jacks en jassen geldt 40% korting.

Het artikel gaat verder onder de afbeelding.

Bahlmann Mode sale

Over Marc Cain

Overigens is er nog iets leuks met die herfst- en wintercollectie. Een van die topmerken bij Bahlmann Mode is Marc Cain en daar is al helemaal goed nieuws over te melden. De hele fall/wintercollectie van Marc Cain is namelijk met 40% afgeprijsd. Bekijk het filmpje hieronder om een indruk te krijgen van deze supermooie collectie.

Het artikel gaat verder onder de video.

Zondag 26 januari is het koopzondag bij Bahlmann Mode. Je kunt dan tussen 13.00 en 17.00 uur alles fijn op je gemak bekijken. Adviseuses staan klaar om je te informeren over de laatste trends en juiste pasvormen. En er is een lekker kopje koffie of thee. Overigens zijn die adviseuses er ook voor je op andere dagen van de week. Evenals die lekkere koffie en thee.


Meer over Bahlmann Mode ontdekken?

Bahlmann Mode kledingwinkels

Gesloten13:00 - 17:30

Voorstraat 352, Dordrecht

Bekijk meer:kledingwinkels
Petra en Karel Cohen

Stapelkorting: tot wel 50% korting op top kledingmerken!

Bahlmann geeft korting bovenop korting! Hoe meer je koopt, des te hoger je korting 1 stuk 30% kort...

adv.