Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is waarom je in september écht bij Bahlmann Mode wil shoppen

Aangeboden door Bahlmann Mode 30 augustus 2019

Heb je de documentaire The September Issue wel eens gekeken? Dan weet je dat september dé modemaand van het jaar is: de januari van de fashion. Alle grote modetijdschriften brengen dan hun megadikke magazines uit en ook Bahlmann Mode bestempelt september als modemaand. En dat doen ze met heel veel mode-evenementen waar je bij wilt zijn!

Bijzondere modemaand

En dat begint met maar liefst vijf koopzondagen. “September is voor ons een bijzondere maand en daarom zijn we elke zondag geopend van één tot vijf uur. De tweede zondag van de maand is ook nog eens Open Monumentendag en dan leeft de stad echt. Dan is het voor ons ook wel leuk om open te zijn”, vertelt Bahlmann’s Kees van Buchem.

Fall in love: 31 augustus en 1 september

De modemaand begint goed bij Bahlmann Mode. Zaterdag 31 augustus en zondag 1 september staat in het thema van Fall in love. Je ontdekt de gehele nieuwe najaarscollectie, ziet de laatste mode die mannequins je showen en de bubbels & bites staan voor je klaar. Besteed je €99,95 of meer, dan krijg je een geurige attentie.

Het artikel gaat verder onder de afbeelding.

Gratis high tea: 7 en 8 september

Wil je eens lekker winkelen met z’n tweetjes of een groepje? Zet dan zaterdag 7 of zondag 8 september in je agenda. Bahlmann organiseert dan namelijk een high tea: lekker shoppen en natuurlijk koffie of thee met allerlei lekkernijen. Op zondag kijk je ook nog naar de laatste mode die mannequins showen.

Heerlijk Hollands: 13 tot en met 15 september

Ben je fan van Dutch design, dan moet je zeker het derde weekend van september naar de damesmodezaak aan de Voorstraat komen. Dit weekend staan de Nederlandse merken By-Bar, 10 Days, Fabienne Chapot, Geisha, Penn & Ink, POM Amsterdam, Studio Anneles, Summum en Yaya in de spotlights. Van vrijdag 13 tot en met zondag 15 september vind je specialisten van deze topmerken in de winkel die je passend advies kunnen geven. Bij aankoop vanaf €99,95 krijg je een überhollandse lekkernij cadeau: heerlijke, verse stroopwafels.

Het artikel gaat verder onder de afbeelding.

Echte klassiekers: 20 tot en met 22 september

Het vierde weekend (vrijdag 20 tot en met zondag 22 september) staat in het teken van moderne klassiekers. De merken Kyra & Ko, Taifun, Monari, Frank Walder, Sommermann en Rabe passen daar perfect bij, net als Betty Barclay dat je sinds kort bij Bahlmann kunt vinden. Koop je iets van deze merken? Dan krijg je een leuke goodie cadeau. Ook dit weekend kun je advies krijgen van de specialisten van deze merken. Zaterdag showen mannequins de mooiste items van deze merken.

Frontrow net als Anna Wintour: 19 september

Is dat nog niet genoeg mode? Wil je je eens Anna Wintour voelen en een modeshow bijwonen? Dat kan! Donderdag 19 september organiseert de damesmodezaak een Ladies Night met modeshows. Muziek mag daarbij niet ontbreken: speaker en zangeres Natasja maakt er een echt modefeestje van. En Boonstoppel Wijnen schenkt een lekker glaasje wijn. Meld je voor de modeshow wel alvast aan in de winkel, dan weet je dat ze een plekje voor je vrijhouden.

Wil je alvast een kijkje nemen bij de collectie? Klik dan op de oranje button hieronder:


Meer over Bahlmann Mode ontdekken?

Bahlmann Mode kledingwinkels

Gesloten09:30 - 17:30

Voorstraat 352, Dordrecht

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.