Deze Dordtse winkeliers hebben een gezellige kerstetalage

Door Caty Groen 12 december 2017

Als Sinterklaas weg is, begint voor veel winkeliers de grote etalagetransformatie. Althans, voor de winkeliers die etalageruiten hebben. En dan ook nog eens winkeliers die hun best doen om er een beetje kerstsfeer in aan te brengen. Om dat optimaal te hebben moet het een beetje koud en donker zijn. Dat maakt het nog gezelliger. En ook graag een klein beetje sneeuw. Buiten dan.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Bahlmann in stijl

bahlmann

Altijd sjiek, pardon, chic, die prachtige sfeer bij Bahlmann Mode. Ze hebben ook wel vaak etalages vol jonge, hippe en sportieve mode. Maar met kerst is het altijd in stijl. Zo mooi. Deze etalageruit heeft overigens een beetje van beiden. Hippe mode in een mooie kerstsetting.


Meer over Bahlmann Mode ontdekken?

Bahlmann Mode kledingwinkels

Nu gesloten09:30 - 17:30

Voorstraat 352, Dordrecht

Bekijk meer:kledingwinkels

Smal maar fijn

Soms kun je wel de hoogte in, maar niet de diepte. Boekhandel Vos & van der Leer is daar een voorbeeld van. Omdat je niet groots kunt uitpakken, moet je dus slim zijn. Hier is de kerstdecoratie verfijnd aangebracht. Maar wel voldoende om het kerstmissig te laten zijn.


Meer over Boekhandel Vos & van der Leer locatie Centrum ontdekken?

Boekhandel Vos & van der Leer locatie Centrum boekhandels

Nu gesloten09:30 - 17:30

Visstraat 25, Dordrecht

Bekijk meer:boekhandels

My Handicraft is Leukicraft

Ahhh, is dat even leuk! Wat een gezellige kerstspulletjes staan er in die té schattige winkel in de Grote Spuistraat. MYH is van Carmela Ciadamidaro en zij is niet gewoon creatief, maar echt super creatief. Je kunt er handgemaakte woonaccessoires en nog veel meer kopen.


Meer over Studio MYH ontdekken?

Studio MYH woonwinkels

Vandaag gesloten

Grote Spuistraat 4A, Dordrecht

Bekijk meer:woonwinkels

De moeder der kerstballen

Natuurlijk is het jammer dat V&D er niet meer is en dat gevoel komt bij veel mensen extra naar boven als er tijdelijk wél een winkel in zit. It’s all about Christmas heeft weer tijdelijk haar deuren geopend en je kunt er terecht in een seizoenswereld vol glitter. Ze hebben twee verschillende etalages gemaakt. Een tamelijk klassieke en eentje vol kerstballen in hysterische kleuren. Wees eerlijk, zelfs dat is toch leuker dan een ijzeren rolhek voor de ruiten?


Meer over It’s all about christmas ontdekken?

It’s all about christmas Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Voorstraat 258, Dordrecht

Bekijk meer:Permanent gesloten

Laat je kerst maken

Pakjes als etalagemateriaal en een kerstboom met ballen. Niet echt spectaculair, zul je denken. Maar wat ze binnen doen kan je misschien weleens van pas komen bij het kiezen van een kerstcadeau. Think Ahead op de hoek van de Voorstraat en Grote Spuistraat bedrukt namelijk van alles. Dus leg eens een origineel shirt met opschrift onder de kerstboom, of een aparte tas, een leuk schort of… nou ja, iets anders leuks.


Meer over Think Ahead ontdekken?

Think Ahead speciaalzaken

Nu gesloten09:30 - 17:30

Voorstraat 334, Dordrecht

Bekijk meer:speciaalzaken

Lichtjes in de boom

Deze lichtjes zagen we bij De Inrichterij in de Vriesestraat. Nou ja lichtjes, zeg maar gerust lichten. Maar origineel gemaakt is het wel. Op dit kerstboompaneel zijn lampen aangesloten die alle richtingen uitwijzen. Sfeertje hoor!


Meer over De Inrichterij ontdekken?

De Inrichterij woonwinkels

Nu gesloten10:00 - 17:00

Vriesestraat 38-40-42, Dordrecht

Bekijk meer:woonwinkels

Kerst met een kantje

Rood, zwart, zilver en goud. De klassieke kleuren die de kerstsfeer verhogen. Bij Bots begrijpen ze die dingen. Er staat prachtige lingerie in de etalage. Voor een mooie kanten kerst. Ook achter de schermen.


Meer over Bots Mode ontdekken?

Bots Mode kledingwinkels

Nu gesloten10:00 - 17:30

Achterom 101, Dordrecht

Bekijk meer:kledingwinkels
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen

adv.