Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bahlmann heeft de nieuwste voorjaarscollecties binnen (en geeft cadeautjes!)

Aangeboden door Bahlmann Mode 11 februari 2020

Kun je niet wachten totdat de thermometer richting twintig graden kruipt? Dat snappen we helemaal! Stap op zaterdag 15 februari Bahlmann Mode even binnen voor een fijn lentegevoel. Tijdens hun Première Event zie je als eerste de nieuwste voorjaarscollecties én krijg je een supermooi cadeau.

Bij aankoop vanaf €99,99 krijg je namelijk een gratis geurkaars, maar dat is natuurlijk niet de reden dat je langsgaat bij de damesmodezaak. Fabienne Chapot, Lollys Laundry (nieuw bij Bahlmann!) en Marc Cain zijn maar een paar van de ruim 70 topmerken die je gewoon onder één dak op de Voorstraat kunt shoppen. Wil je weten hoe het voorjaar eruitziet volgens de modekenners van Bahlmann? De foto’s hieronder geven je alvast een indruk, maar op 15 februari staan mannequins klaar die je de collecties showen.

Het artikel gaat verder onder de foto’s.

Foto: Bahlmann Mode
Foto: Bahlmann Mode

Gloednieuw

Niet voor niets noemt Bahlmann deze dag een Première Event. Naast Lollys Laundry zijn er dit nieuwe modeseizoen nog een paar merken die hun première beleven; in de lentecollectie vind je nu ook Dame Blanche, Mart Visser en Someday.

Moderne klassiekers

De modefeestjes gaan nog even door in februari. Op vrijdag 28 februari organiseert de modespeciaalzaak een Modern Classic Event. Wat dat inhoudt? De hele dag kun je inspiratie halen uit outfits die modellen je laten zien. Het hele weekend, van 28 februari tot en met 1 maart, staan de merken Betty Barclay, Bianca, Just White, Kyra & Ko, Monari, Frank Walder, Sommermann en Rabe centraal. Dat betekent dat je advies kunt vragen aan specialisten van de merken en dat je een leuke give-away krijgt als je iets van één van deze merken koopt.

Oh, en heb je nog een Bahlmann VIP-cheque? Vergeet die dan niet uiterlijk koopzondag 1 maart te besteden!


Meer over Bahlmann Mode ontdekken?

Bahlmann Mode kledingwinkels

Gesloten09:30 - 17:30

Voorstraat 352, Dordrecht

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.