Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x deze dingen kun je nu gratis afhalen in Dordrecht

Door Lisanne Doff 23 oktober 2019

Iets nieuws op de kop tikken is altijd leuk, maar een hebbeding scoren dat gratis is, is helemaal een feest. Via de websites van gratisaftehalen en marktplaats kwamen we deze items tegen die je voor helemaal niets kunt ophalen in Dordrecht. 

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Voor Audrey Hepburn fans

Foto: Screenshot gratisaftehalen

Heb jij de films Roman Holiday en Breakfast at Tiffany’s al meerdere keren gezien óf ben je gewoon groot fan van Audrey Hepburn? Dan wil jij dit doek vast ergens in je huis hangen. En daar hoef je niets voor te betalen! De advertentie vind je hier. 

Potje met (leder)vet

Foto: Screenshot gratisaftehalen

Op zoek naar een zwarte bank? Hier bieden ze er één gratis aan. De bank is steeds twee keer per jaar schoongemaakt en met ledervet behandeld. Daarnaast stond het in een rookvrij huis. De afmetingen zijn 257 x 103 centimeter. Dit is de advertentie. 

Nieuw huisdier

Foto: Screenshot marktplaats

Als er één dier een goede camouflagetechniek heeft, is het de wandelende tak wel. In Dordrecht kun je een Indische wandelende tak ophalen, omdat de eigenaar er nu iets te veel heeft. Wil jij wel zo’n bijzonder insect in huis? Check deze advertentie. 

Tafeltje dek je

Foto: Screenshot gratisaftehalen

Heb je nog plek in huis en past deze salontafel bij je interieur? Dan is dit een buitenkans, want deze houten salontafel wordt gratis aangeboden. Het meubel is 100 bij 100 centimeter en 46 centimeter hoog. Hier vind je de advertentie. 

Er warmpjes bijzitten

Foto: Screenshot marktplaats

Omdat het huidige huishouden een nieuwe radiator krijgt, wordt dit exemplaar gratis aangeboden. De radiator is nog zo goed als nieuw en heeft afmetingen van 90 bij 100 bij 15. Interesse? Check hier de advertentie. 

Voor de handige Harry’s

Foto: Screenshot gratisaftehalen

Deze twee ladekastjes kun je bijvoorbeeld gebruiken als nachtkastje of gewoon in de woonkamer zetten. Ze zijn wel iets beschadigd en één van de kastjes mist een wieltje, maar misschien kun jij dit wel fiksen. Je hoeft er in ieder geval niets voor te betalen. Dit is de advertentie. 

In de hoek

Foto: Screenshot marktplaats

Op zoek naar een gratis bank? Deze grijze hoekbank kun je direct ophalen. De eigenaren hebben een nieuwe bank gekregen, dus is dit exemplaar overbodig. Klik hier voor de advertentie. 

Meer zoals dit artikel:

8 x opvallende advertenties op Marktplaats in Dordrecht

Soms ben je even lekker aan het rondneuzen op Marktplaats en dan ineens: huh? Staat dat er nu echt?!...

5 x dit gebeurde er vroeger in deze Dordtse gebouwen

Veel van de oude gebouwen in Dordrecht zijn voor ons zo vanzelfsprekend. Je denkt er misschien niet ...
Kerstwinkel Jos Brand Voorstraat The Christmas Store - indebuurt Dordrecht

[Video] The Christmas Store is open en zo ziet hij eruit

Voor sommigen kan kerst niet vroeg genoeg beginnen. Die mensen hebben geluk, want The Christmas Stor...
Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.