Zo ziet de nieuwe locatie van vrouwensportschool Femme-Vitaal eruit

Aangeboden door Femme-Vitaal 15 maart 2019

Nog maar net zit Femme-Vitaal op het Leerpark, maar nu is eigenaresse Marleen van der Linden al blij met de nieuwe locatie van haar sportschool. “Het afgelopen jaar ben ik zo gegroeid dat dit een mooie stap is”, vertelt ze.

“We hebben hier grote ramen en alles oogt een stuk professioneler. De locatie is beter bereikbaar, en eigenlijk zitten we hier een stuk centraler dan mijn oude locatie op het Van Neurenburgpad.” Marleen is blij met haar stekje op de Leerpromenade en dat is niet zo gek. Op haar nieuwe locatie staan alle fitnessapparaten bij elkaar in een mooie 8-vorm.

Het interview gaat verder onder de foto.

Femme-Vitaal sportschool voor vrouwen Leerpark Dordrecht - indebuurt Dordrecht.jpg
Voor de groene traditionele fitnesstoestellen, achter de eGym-apparaten | Foto: indebuurt Dordrecht

Geen gedoe met de eGym

“De eGym-apparaten zijn ideaal voor wie geen zin heeft om te sjouwen met gewichten”, legt de sportschooleigenaresse uit. “Je houdt simpelweg je eGym-bandje voor het display, en het apparaat weet de juiste instellingen inclusief gewichten.” Niet meer lopen met zware gewichten dus, maar ook geen geleur meer met een briefje waarop je bijhoudt hoe zwaar je welk apparaat moet zetten.

De innovatieve apparaten staan weer samen met de traditionele fitnesstoestellen. “Ook die vinden mensen fijn om te gebruiken, omdat dat vertrouwd is. En zo kun je een groter circuit maken dan met de eGym-apparaten alleen.”

Ruimte voor groei

Maar even terug naar die nieuwe locatie: “Het Leerpark is letterlijk in beweging en dat past heel goed bij Femme-Vitaal. Niet alleen omdat er genoeg in de omgeving gebeurt, maar ook omdat het een innovatieve plek is. Doordat ik hier meer ruimte heb, kan ik nog meer groeien.”

‘Hier ben je geen nummer’

Al is groeien om alleen maar groter te worden niet haar doel. “Het is juist dat kleinschalige dat ik wil bieden en dat mijn klanten waarderen. Bij Femme-Vitaal ben je geen nummer. Ik ken iedereen persoonlijk en dat vind ik juist fijn. Als mensen zeggen dat ze zich hier gezien en veilig voelen, dan ben ik tevreden.”

Het interview gaat verder onder de foto’s.

Voor de groene traditionele fitnesstoestellen, achter de eGym-apparaten | Foto: indebuurt Dordrecht
Foto: indebuurt Dordrecht
Foto: indebuurt Dordrecht
Foto: indebuurt Dordrecht
Foto: indebuurt Dordrecht

Er 100 procent voor gaan

Denk je nu meteen: ik sleep mijn vriend of gay best friend mee, dan moeten we je teleurstellen. De sportschool is alleen voor vrouwen. “Ik merkte dat daar veel behoefte aan is”, vertelt ze. “Veel vrouwen zeggen ‘oh dit is zo fijn’. ‘Ben je al vijf jaar open? Dat had ik eerder moeten weten’, is ook een reactie die ik vaak hoor. Nee, ik hoef niet de grootste van Dordrecht te worden en aan een tweede sportschool moet ik ook niet denken. Ik wil me honderd procent inzetten voor mijn klanten, en dat kan ik volledig bij Femme-Vitaal.”

Zo sport je je eerste maand (bijna) gratis

Zaterdag 23 maart opent Femme-Vitaal op het Leerpark officieel, en dat wil Marleen feestelijk vieren. Daarom is er voor elke bezoeker een leuke attentie én een mooie openingskorting. Maak je op de openingsdag, 23 maart, een afspraak voor een intakegesprek voor een abonnement, dan betaal je geen inschrijvingskosten à €39,50. Dat is dus bijna een maand lang gratis sporten!Deze bijdrage wordt je aangeboden door Femme-Vitaal. Meer over Femme-Vitaal ontdekken?

Femme-Vitaal

sportscholen

Vandaag gesloten

Leerparkpromenade 290, Dordrecht

Bekijk meer:sportscholen

adv.