Hier in Dordrecht sport je op een unieke manier én plek

Aangeboden door Stokholm Gym

Een van de personal trainers is aan de slag met een sporter | Foto: Stokholm Gym

Ben jij nog op zoek naar een fijne sportschool in Dordrecht waar je gave groepslessen kunt volgen met de beste begeleiding? Dan ben je bij Stokholm Gym aan de Wolwevershaven in Dordrecht aan het juiste adres. Deze sportschool zit niet alleen op een unieke locatie, maar heeft ook nog eens een unieke aanpak van sporten.

Gerben Jansen werkt al sinds de opening bij Stokholm Gym. “Sinds de verbouwing van het pand ben ik er al bij. We zijn een ontzettend jong bedrijf waarbij de focus ligt op aandacht voor onze sporters.”

Tekst gaat door onder de afbeeldingen >

Uniek gebouw en unieke aanpak

Wat Stokholm Gym uniek maakt? Volgens Gerben begint dat bij het gebouw waar de sportschool gevestigd is. “We zitten op een echte loplocatie middenin het centrum van Dordrecht. Het is een historisch pand waardoor het extra gaaf is om hier te sporten. Daarnaast is het pand geen standaard sportschool met veel verschillende ruimtes waardoor je ook veel privacy hebt tijdens het sporten.”

Naast de privacy staat aandacht voor de sporters voorop. “Wij werken met kleinschalige groepslessen en begeleiding tijdens het sporten door opgeleide trainers. Daarnaast bieden wij het volledige pakket aan van inspanning én ontspanning. Zo kun je bij ons na het sporten ook een ijsbad nemen of genieten van een massage.”

Tekst gaat door onder de video >

Embed niet geladen. Accepteer eventueel de cookies om deze te kunnen zien. Cookie instellingen
Hier staat Stokholm Gym voor | Video: Stokholm Gym

Veel verschillende groepslessen mogelijk

Bij Stokholm Gym kun je uit een enorm aanbod in groepslessen kiezen. “Bij ons kun je lessen volgen zoals BBB, HIIT, Body Balance, Pilates, Zumba of Cardioboxing. Maar je kunt ook voor een les FIT kiezen. Deze lessen zijn gericht op een combinatie van kracht- en conditietraining. Dit is een perfecte full body workout waarbij je met verschillende oefeningen meerdere spiergroepen gebruikt. Daarnaast kun je ook lessen Yoga volgen. Deze worden gegeven door voor Dordrecht bekende yogainstructrices. Of je nu geen of juist veel ervaring hebt met yoga, je merkt na afloop van de les dat deze lessen van enorm veel kwaliteit zijn.”

De groepslessen worden de hele dag door gegeven. Vind jij het dus fijn om de dag te beginnen door te bewegen? Dan kan dat hier. ’s Avonds merkt Gerben dat er jonger publiek in de gym staat. “Deze lessen zijn dan ook een stuk intensiever dan de lessen die ’s ochtends worden gegeven.” De lessen worden dus ook aangepast op het publiek dat in de les staat. Lijkt jou een proefles wel wat? Check dan het overzicht van alle gratis proeflessen die er beschikbaar zijn en meld je aan!

Tekst gaat door onder de afbeeldingen >

Personal Training van opgeleide trainers

Kun jij af en toe wel wat extra motivatie gebruiken? Dan is Personal Training in Dordrecht misschien wel iets voor jou. “Of je nu net begint met trainen en niet weet waar je moet beginnen of als je juist al jaren sport en een boost nodig hebt bij het behalen van jouw sportdoelen: een personal trainer kan je erbij helpen om die te behalen.” Voordat je aan dit traject begint worden er metingen gedaan om te kijken waar je op dat moment fysiek bent en wat dus een goed startpunt is. Vanuit daar ga je doelen opstellen en een plan maken met een personal trainer.

De trainers die rondlopen bij Stokholm Gym hebben allemaal gestudeerd voor dit vak. Gerben is dan ook kritisch op wie er op de vloer komen te staan. “We willen de beste kwaliteit in begeleiding bieden, daar komen onze sporters ook voor. Daarnaast hebben we ook nog weleens stagiaires rondlopen die tijdens hun studie bij ons meelopen. Ik begeleid hen dan zodat ze alles op de juiste manier leren en overdragen op onze sporters.”

Voordelige actie voor wel én niet leden

Gerben vertelt dat vanaf deze week ook een nieuwe actie ingaat bij de sportschool. “Als je al lid bent maar je maakt een bekende van jou ook lid, sport je de komende maand gratis. En als je je nu aanmeldt als nieuw lid bij Stokholm Gym krijg je vijf ijsbadsessies cadeau. Dat klinkt spannend, maar is ontzettend goed voor je. Hiermee boost je je immuunsysteem, slaap je beter en het versterkt je hart en bloedvaten.”

De tarieven

Stokholm Gym is zeker niet de goedkoopste gym van Dordrecht, maar volgens Gerben krijg je er wel heel veel voor terug. “Veel mensen zullen misschien bij het zien van het pand denken dat je bij ons alleen met een duur abonnement kunt sporten. Maar je sport al bij ons voor 55 euro per maand waarmee je twee groepslessen per week kunt volgen óf twee keer vrij kunt sporten in de gym. Je kunt het zo gek maken als je zelf wil, want massages en ijsbaden zitten bijvoorbeeld niet bij deze prijs in.”

Schrijf je in voor een gratis proefles of wordt direct lid

Ben jij benieuwd geworden naar Stokholm Gym, maar wil je eerst een kijkje komen nemen voordat je lid wordt? Schrijf je dan in voor een van de gratis proeflessen. Ben je daarna overtuigd en wil je graag lid worden? Bekijk dan alle lidmaatschap opties online of laat je in de gym adviseren en kies het abonnement dat bij jou past. Meer informatie? Bekijk dan de website.

Stokholm Gym

Wolwevershaven 30, 3311 AW Dordrecht

Nu gesloten

Meer informatie

Stokholm Gym

Wolwevershaven 30, 3311 AW Dordrecht

Nu gesloten

Meer informatie

Meer in deze categorie

Sport

Ga naar “Nou ja zeg! Stadion van FC Dordrecht uitgeroepen tot lelijkste stadion van Nederland”

Nou ja zeg! Stadion van FC Dordrecht uitgeroepen tot lelijkste stadion van Nederland

Ga naar “Hier in Dordrecht geeft Irene deze zomer gratis sportlessen in de buitenlucht”

Hier in Dordrecht geeft Irene deze zomer gratis sportlessen in de buitenlucht

Aangeboden door VANAV

Ga naar “Trotser dan trots! 4 x deze sportvrouwen komen uit Dordrecht”

Trotser dan trots! 4 x deze sportvrouwen komen uit Dordrecht

sportvrouwen

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Tot 50% korting op zonnebrillen”

Tot 50% korting op zonnebrillen

 • Van Roosmalen Optiek
 • Geldig t/m 30 september 2022
Van Roosmalen Optiek Dordrecht zonnebrillen tips uitzoeken

Topper

Ga naar “Fletcher bestaat 25 jaar! € 25,00”

Fletcher bestaat 25 jaar! € 25,00

 • Geldig t/m 2 oktober 2022
Ga naar “Krijg Bosch boor of Tefal Easy Fry cadeau”

Krijg Bosch boor of Tefal Easy Fry cadeau

 • Geldig t/m 9 oktober 2022
Ga naar “Huispak met legging M t/m XXL € 19,99”

Huispak met legging M t/m XXL € 19,99

 • Geldig t/m 9 oktober 2022
Ga naar “Ugg pantoffels 36 t/m 41 € 64,99”

Ugg pantoffels 36 t/m 41 € 64,99

 • Geldig t/m 9 oktober 2022

Vacatures

Ga naar “Winkelmedewerker”

Winkelmedewerker

 • Jet’s Favs
 • Parttime
Ga naar “Medewerker meeting & events”

Medewerker meeting & events

 • Van der Valk Hotel Dordrecht
 • Parttime
Van der Valk Hotel Dordrecht - asperges - indebuurt Dordrecht
Ga naar “Nachtportier”

Nachtportier

 • Postillion Hotel Dordrecht
 • Fulltime
Ga naar “Stagiair(e) Receptie”

Stagiair(e) Receptie

 • EuroParcs Resort de Biesbosch
 • Stage
EuroParcs Resort De Biesbosch
Ga naar “Jeugdzorgmedewerker MBO”

Jeugdzorgmedewerker MBO

 • Stichting Prokino
 • Parttime

Agenda

Ga naar “Tij Festival 2022”

Tij Festival 2022

 • Van 17 nov t/m 20 nov
Ga naar “Kinderkleding- en speelgoedbeurs”

Kinderkleding- en speelgoedbeurs

 • 1 oktober 2022
Ga naar “Brocante in de Grote Kerk”

Brocante in de Grote Kerk

 • Van 4 nov t/m 5 nov
Ga naar “Dordtse Cultuurnacht”

Dordtse Cultuurnacht

 • 8 oktober 2022
Ga naar “14e DrechtStadLoop”

14e DrechtStadLoop

 • 6 november 2022