Het was druk, druk, druk, maar hij is gearriveerd hoor!

Door Caty Groen 18 november 2017

Duizenden mensen hadden zich verzameld om Sinterklaas en zijn pieten zo luid mogelijk een warm welkom toe te zingen. Van al dat zingen werd je hopelijk een beetje warmer, want er stond een dun windje.

Toen onder luid scheepsgetoeter Sinterklaas precies op tijd de Wolwevershaven binnen voer, voelden veel kinderen de kou waarschijnlijk niet meer. Eindelijk zette de goedheiligman op de Kuipershaven voet aan wal. Na de begroeting door de burgemeester stond de Sint een druk programma te wachten: een ritje door de stad die hem bracht naar het hoofdpodium op het Scheffersplein en daarna door naar winkelcentrum Crabbehof waar kinderen een Meet & Greet kunnen hebben met de sint en ook nog met hem op de foto kunnen.

Sinterklaas in Steegoversloot

Sinterklaas blijft nog tot en met 5 december in Dordrecht. Maar dat is waarschijnlijk geen nieuws. En o ja, hij logeert in het Steegoversloot, daarover schreven we eerder.

Je ziet het! Daar is hij! Eindelijk! Het is superdruk aan de Kuipershaven waar Sinterklaas voet aan Dordtse wal gaat zetten.

Posted by Indebuurt Dordrecht on Saturday, 18 November 2017