Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vuurwerk van het VrijeTijdsCentrum: dit koop je nergens anders in de Drechtsteden

Aangeboden door Vrije Tijds Centrum 29 november 2019

Het VrijeTijdsCentrum (VTC) staat traditioneel in de maand december bol van de activiteiten. Volop voordeel en gezelligheid, daar aan het Neurenburgpad.

Evenementenvuurwerk bij het VTC

Het VrijeTijdsCentrum heeft dit jaar een primeur. Bij het VTC kun je dit jaar namelijk legaal evenementenvuurwerk kopen van de topmerken Zena en Red Wire. Dit vuurwerk wordt door professionals gebruikt op evenementen en is nu exclusief bij het VTC verkrijgbaar. Het gehele assortiment vind je nu op de site met foto’s en filmpjes van het vuurwerk.

Het artikel gaat verder onder de foto.

Nu alvast bestellen

Wil je er straks niet naast grijpen, dan kun je bij het VTC nu alvast je vuurwerk reserveren. “Bij de echte vuurwerkliefhebber gaat het hart nu sneller kloppen”, vertelt eigenaar John Brand. “Vroeger gingen de echte vuurwerkliefhebbers voor merken zoals Zena en Red Wire naar België. Dat hoeft nu niet meer want wij zijn de enige in de Drechtsteden die Zena en Red Wire verkopen.”

Wel zo veilig

Het uitgebreide assortiment van Zena en Red Wire heeft onder meer verschillende cakes, knallers, pijlenassortimenten en compound vuurwerk. “Compound vuurwerk zijn doorgelonte boxen”, legt John uit. “Je hoeft zo’n compound dus maar één keer aan te steken en alles gaat na elkaar vanzelf af. De lonten zijn al aan elkaar verbonden, dat hoef je dus zelf niet meer te doen. Dat is gemakkelijk en wel zo veilig.”

Het artikel gaat verder onder de foto.

Vrije Tijds Centrum - Kledingwinkel Dordrecht VTC - indebuurt.nl
Foto: Facebook Vrije Tijds Centrum

Vuurwerkshow op 31 december

Je hoeft dus nu niet ver van huis af om naar georganiseerde vuurwerkshows te gaan op 31 december. Met vuurwerk van Zena en Red Wire maak je je eigen vuurwerkshow, waar je gezellig met familie en vrienden van kunt genieten.

Welkom in de vuurwerkshop

Wil je het eerst gaan bekijken, dan kun je dat doen in de vuurwerkshop van het VTC aan het Neurenburgpad. “Al ons vuurwerk staat in de winkel uitgestald. Weliswaar zonder kruit erin, maar je kunt toch goed bekijken wat je wilt kopen. De verkoop vindt plaats in de aparte winkel naast onze kledingzaak. Het is een verwarmde winkel van driehonderd vierkante meter met vier kassa’s. Dat garandeert een snelle en nauwkeurige bediening. Natuurlijk voldoet het pand aan de strengste veiligheidseisen. We garanderen dat we vuurwerk kunnen leveren tot en met het laatste uur van de verkoop.”

Voor elk wat wils

Er is voor elk wat wils in de winkel. Naast los vuurwerk en vuurwerk in categorie 1, dat is wat je het hele jaar mag afsteken, kun je ook kiezen uit enorm veel pakketten. Ze hebben al een prima pakket vanaf €9,95.

kerstboom kopen dordrecht
Foto: VTC

En je kerstboom bijna gratis

En alsof de grote vuurwerkwinkel en kledingzaak aan het Neurenburgpad niet voldoende is, kun je op het terrein van het VTC ook nog eens een prachtige Nordmann spar kopen. Die hebben ze in verschillende hoogten, van zo’n 1,75 meter tot 2,10 meter hoog. “We hebben daar al jaren een prachtige aanbieding in”, zegt John. “Het werkt zo: de Nordmann kost €29,95. Koop je zo’n kerstboom dan krijg je een waardebon van €10,- om te besteden aan kleding plus een waardebon van €10,- om te besteden aan vuurwerk. En we hebben volop gratis parkeergelegenheid hoor, maar woon je in Dordrecht dan kan je boom ook gratis thuisbezorgd worden. We kijken weer uit naar een gezellige maand hier aan het Neurenburgpad.”

Het artikel gaat verder onder de video.

De kerstbomenverkoop begint op 29 november. Je kunt hier klikken om het vuurwerk assortiment van het VTC te bekijken. Besteld vuurwerk kun je op 28, 30 en 31 december afhalen op het Neurenbergpad.


Meer over Vrije Tijds Centrum ontdekken?

Vrije Tijds Centrum kledingwinkels

Geopend10:00 - 18:00

Van Neurenburgpad 2, Dordrecht

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.