Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bijna in de verkoop! 3 x dit is waarom je in deze nieuwbouw net buiten Dordrecht wilt wonen

Aangeboden door Q Makelaars 11 oktober 2019

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: de huizenmarkt in Dordrecht is op dit moment een tikkeltje chaotisch. Waarom niet buiten Dordrecht wonen? Wij hebben een wel heel goede tip voor jou.

In het gezellige Lage Zwaluwe gaat nieuwbouwproject Vlashoek fase twee in. Sterker nog: op woensdag 16 oktober 2019 van 17.30 tot 19.30 uur is er een inloopavond én gaat officieel de verkoop van start. Iets voor jou? Wij vertellen je er graag wat meer over.

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

De woningen zijn energiezuinig en gasloos

Foto: Q Makelaars

In totaal heb je in fase twee van Vlashoek de keuze uit veertien twee-onder-een-kapwoningen, een vrijstaand geschakelde woning en acht rijwoningen.

Alle drie zijn compleet anders, maar een ding komt overeen. De woningen zijn gasloos en energiezuinig. Kijk maar naar de zonnepanelen op het dak! Daarnaast zijn alle huizen voorzien van een warmtepomp.

Mix and match: je past de woning aan naar jouw wensen

Foto: Q Makelaars

Droom jij al jaren over een bepaalde keuken of heb jij wat extra ruimte nodig? Geen enkel probleem, want de keuze is aan jou! Zoek lekker uit hoe jouw droomhuis er vanbinnen uit moet zien en laat jouw nieuwe woning aanpassen aan jouw wensen. Zo weet je zeker dat je hier heerlijk woont.

Toplocatie: je bent zo in Dordrecht of Breda

Foto: Q Makelaars

Wonen in Lage Zwaluwe is wonen in een dorp, terwijl je ook zó in de stad zit. Dankzij de centrale ligging ben je met de auto of de trein zó midden in Dordrecht of Breda. Ook ben je zo in de natuur, want het dorp ligt aan het Hollands Diep en ook Nationaal Park De Biesbosch is erg dichtbij.

Zoals gezegd gaan alle woningen 16 oktober de verkoop in. Wil je meer weten? Schrijf je dan in via de oranje button of bezoek de inloopavond. Van 17.30 tot 19.30 uur ben je welkom in Brasserie ’t Appeltje, Plantsoen 3 te Lage Zwaluwe.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Q Makelaars. Meer over Q Makelaars ontdekken?

Q Makelaars makelaars

Gesloten09:30 - 17:00

Grote Markt 75-80, Dordrecht

Bekijk meer:makelaars
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.