Opgelet: op deze plekken moet je komende week omrijden

Door José de Jong 25 maart 2019

Niets is zo vervelend als te laat komen door wegwerkzaamheden. Dus voordat je de weg op gaat: check eerst even deze lijst van wegopbrekingen. Wij hebben een overzicht gemaakt van locaties in Dordrecht waar deze week wegwerkzaamheden plaatsvinden.

Wegwerkzaamheden

Rembrandtlaan: Van 27 februari tot 27 maart vinden er onderhoudswerkzaamheden plaats aan de kabels en leidingen in de Rembrandtlaan. De weg is in beide richtingen dicht. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.

Halleyweg: Op 7 januari worden de werkzaamheden aan de Rigelhof en de Halleyweg tussen de Rigelhof en de Keplerweg hervat. De werkzaamheden duren tot 1 april 2019.

Rijksstraatweg: Van 29 maart 20:00 uur tot 1 april 05:00 uur is de Rijksstraatweg in beide rijrichtingen tussen tankstation Jaam Postiljon en de N217/N3 vanwege werkzaamheden aan een nieuwe afrit. Er is een omleiding ingesteld via de A16.

Dubbeldamseweg Zuid: Van 25 maart tot en met 12 april is het fietspad van de Dubbeldamseweg Zuid onder de N3 afgesloten. Je kunt omrijden via het Leerpark.

Koldeweystraat: Van 4 maart tot 26 april vinden er onderhoudswerkzaamheden plaats aan grondkabels. De weg is in beide richtingen dicht. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.

Zuidendijk: Van 1 oktober 2018 tot 26 juli 2019 worden er zes huizen gebouwd op de Zuidendijk ten hoogte van de nummers 210 tot 216. Aan de bovenzijde is de dijk afgesloten, na nummer 389 geldt er éénrichtingsverkeer. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.

Lindelaan: Van 7 januari tot 26 juli wordt de Lindelaan van noord naar zuid in fases herbestraat. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.

Lange Breestraat: Van 6 maart tot en met 1 november vinden er sloopwerkzaamheden plaats in de Lange Breestraat. De weg is dicht in beide richtingen en de Haringstraat bereik je via de Grote Spuistraat.

Let op: de data van deze werkzaamheden zijn onder voorbehoud. Dit kan nog wijzigen. We proberen deze wijzigingen altijd bij te houden in dit artikel!

Meer over

Verkeer

adv.