Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Opgelet! Deze wegen kun je niet gebruiken deze week

Door José de Jong 12 augustus 2019

In Dordrecht wordt er elke week aan de weg gewerkt. Het is dus verstandig om alvast voorbereid op pad te gaan. We zetten hier wat werkzaamheden voor je op een rij.

Wegwerkzaamheden van deze week:

Frans Halsstraat: Van 10 juli tot en met 16 augustus pleegt de gemeente klein onderhoud aan grondkabels in de Frans Halsstraat. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.

Korte Geldersekade – Lange Geldersekade: Van 11 juni tot  en met 30 augustus is de Lange Geldersekade afgesloten in beide richtingen wegens onderhoud aan de weg. De Korte Geldersekade kun je deze week ook niet gebruiken omdat de voegen moeten uitharden. Het verkeer wordt omgeleid. Er is ernstige hinder: je bent 10 tot 30 minuten langer onderweg.

Planetenlaan: Tot en met september gaat HVC onder de grond door nieuwe warmteleidingen aanleggen. Een groot deel van de parkeerterreinen aan de Planetenlaan en Octant worden afgesloten. Woningen en het winkelcentrum Sterrenburg zijn bereikbaar, ook voor de hulpdiensten.

Nieuwstraat – Korte Nieuwstraat: Van 17 juni tot en met 19 september worden de Nieuwstraat en de Korte Nieuwstraat herbestraat. Alleen tijdens de Bouwvak, van 4 juli tot en met 19 augustus, werken ze niet aan de weg en kun je wel de weg gebruiken. Ook tijdens de weekmarkt op vrijdag en zaterdag is de rijweg berijdbaar.

Karel Lotsyweg – Kapteynweg: Van 12 augustus tot en met 4 oktober werkt HVC aan het aanleggen van een warmteleiding naar de Eisingahof. Daardoor is één van de rijbanen op een deel van de Karel Lotsyweg en de Kapiteynweg afgesloten. Wil je naar Sterrenburg rijden, dan wordt je omgeleid via de Laan der Verenigde Naties, Hugo van Gijnweg richting de Gelileïlaan. Vanuit Sterrenburg kun je wel over de Kapiteynweg en Karel Lotsyweg naar de Overkampweg rijden.

Lange Breestraat: Van 6 maart tot en met 1 november vinden er sloopwerkzaamheden plaats in de Lange Breestraat. Daardoor is het doodlopende stuk naar de Spuistraat afgesloten.

Petunia – Erica: Van 23 april 2019 tot en met 14 februari 2020 wordt het riool in Zuidhoven vervangen. Tijdens de bouwvak is alles weer bereikbaar, vanaf 26 augustus hervat de aannemer de werkzaamheden.

Let op: de data van deze werkzaamheden zijn onder voorbehoud. Dit kan nog wijzigen. We proberen deze wijzigingen altijd bij te houden in dit artikel!

Lees ook:

Rijopleiding Johan van der Horst rijles - indebuurt Dordrecht.jpg

Dit zijn volgens jullie de beste rijscholen van Dordrecht!

Er zijn in onze stad veel rijscholen, maar welke zijn nu echt aan te raden? Welke hebben de laagste ...
Flitsboetes flitspaal

Hoeveel flitspalen hebben we eigenlijk in Dordrecht? + handig kaartje

In dit Dordtse mysterie gaan we het hebben over flitspalen. Niets is vervelender dan thuis te komen ...
Autigarage garage garages autobedrijf - indebuurt Dordrecht

Dit zijn volgens jullie de 13 beste autogarages van Dordrecht!

Brandt er een gek lampje op je dashboard, piepen je remmen of lekt er olie uit je auto? Genoeg autog...

MAG DAT: je werkbus voor de deur van de buren parkeren?

Stel, je bent zelfstandig klusser of koerier en voor je werk heb je zo’n fantastische Mercedes Sprin...

Meer over

Verkeer

adv.