Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Opgelet: 15 x hier moet je deze week omrijden

Door Lisanne Doff 21 oktober 2019

Op het moment wordt er veel aan de weg gewerkt in Dordrecht. Het is dus verstandig om alvast voorbereid op pad te gaan. We zetten hier wat werkzaamheden voor je op een rij.

Wegwerkzaamheden van deze week:

Nicolaas Maessingel: Van 21 oktober tot en met 8 november is de Singel in één rijrichting dicht vanwege onderhoud aan de weg. De verwachte vertraging ligt tussen de vijf en tien minuten. 

Ceramstraat: Van 21 oktober tot en met 11 november zijn er rioleringswerkzaamheden in de Ceramstraat. De weg is in beide richtingen dicht. De omweg is ongeveer vijf minuten langer.

Javastraat: Van 10 tot en met 25 oktober is de Javastraat in beide richtingen dicht. Dit komt vanwege onderhoud aan de weg. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.

Noordendijk: Van 30 september tot en met 1 november vinden er onderhoudswerkzaamheden plaats aan de Noordendijk. De weg is afgesloten in beide richtingen. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.

Rembrandtlaan: Van 14 oktober tot en met 1 november zijn er bij de Rembrandtlaan rioleringswerkzaamheden. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.

Mazelaarsbrug: De Mazelaarsbrug kun je niet gebruiken omdat er schade aan de brug is. Hoe lang deze werkzaamheden duren, is nog niet duidelijk.

Johan de Wittstraat-Vest: Van 23 september tot en met 25 oktober is de Johan de Wittbrug afgesloten. Er wordt een omleiding ingesteld.

Mijlweg: Van 16 september tot en met 1 november vinden er rioleringswerkzaamheden plaats op het fietspad en een halve rijbaan van de Mijlweg. Er zijn minder rijstroken beschikbaar.

Lange Breestraat: Van 6 maart tot en met 1 november vinden er sloopwerkzaamheden plaats in de Lange Breestraat. De weg is dicht in beide richtingen en de Haringstraat bereik je via de Grote Spuistraat. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.

Burgemeester de Raadtsingel: Van 23 september tot en met 1 november werkt de gemeente aan de grondkabels van de Burgemeester de Raadtsingel. Er zijn minder rijstroken beschikbaar. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.

Krispijnseweg: Van 19 augustus tot en met 22 november vinden er aan de Krispijnseweg gassaneringswerkzaamheden plaats. Je mag daardoor minder hard in de straat rijden.

Theophile de Bockstraat: Van 19 augustus tot en met 20 december werkt de gemeente Dordrecht aan de kabels en leidingen in de Theophile de Bockstraat. De weg is dicht in beide richtingen.

Hugo de Grootlaan: Van 9 september tot en met 20 december werkt de gemeente aan de Hugo de Grootlaan. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg. Je wordt omgeleid.

Reigerstraat: Van 30 september 2019 tot en met 31 januari 2020 vinden er rioleringswerkzaamheden plaats in de Reigerstraat. De weg is dicht in beide richtingen. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.

Campanula – Robinia – Zinnia: Van 23 april 2019 tot en met 14 februari 2020 wordt het riool in Zuidhoven vervangen. Vanaf 14 oktober werkt de aannemer in de Robinia tot en met de kruising Robinia/Godetia en aan de Vreedonklaan.

Riouwstraat e.o.: Van 19 augustus 2019 tot 14 juni 2020 worden de Riouwstraat en omgeving herbestraat. Van 15 tot en met 30 oktober is de Javastraat afgesloten. De weg is dicht in beide richtingen. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.

Let op: de data van deze werkzaamheden zijn onder voorbehoud. Dit kan nog wijzigen. We proberen deze wijzigingen altijd bij te houden in dit artikel!

Lees meer over verkeer:

Flitspaal Laan der Verenigde Naties bij S.M. Hugo van Gijnweg

Dordtse flitspalen delen elke 5,5 minuut een boete uit

Het rechtervoetje voelt bij iedereen wel eens te zwaar. Extra vervelend als dat net gebeurt bij een ...
Flitspaal Laan der Verenigde Naties Handelskade

De verkeersboetes gaan omhoog: dit betaal je in 2020 voor overtredingen

De hoogte van de verkeersboetes in 2020 is bekend. Dat publiceerde de website VerzekerUzelf op basis...

Meer over

Verkeer

adv.