Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Op deze wegen moet je omrijden

Door José de Jong 18 november 2019

Op het moment wordt er veel aan de weg gewerkt in Dordrecht. Het is dus verstandig om alvast voorbereid op pad te gaan. We zetten hier wat werkzaamheden voor je op een rij.

Wegwerkzaamheden van deze week:

Mazelaarsbrug: De Mazelaarsbrug kun je niet gebruiken omdat er schade aan de brug is. Waarschijnlijk wordt de nieuwe brug in het eerste kwartaal van 2020 geplaatst.

Borneostraat: Van 12 tot en met 27 november is de weg afgesloten tussen nummers 13 tot en met 23 en 14 tot en met 36. De weg is in beide richtingen dicht. De omweg is ongeveer vijf minuten langer.

Krispijnseweg: Van 19 augustus tot en met 22 november vinden er aan de Krispijnseweg gassaneringswerkzaamheden plaats. Je mag daardoor minder hard in de straat rijden.

Jan van Goyenstraat: Van 18 tot en met 22 november vinden er werkzaamheden aan het riool plaats. De weg is dicht in beide richtingen. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.

Reigerstraat: Van 30 september 2019 tot en met 26 november vinden er rioleringswerkzaamheden plaats in de Reigerstraat. De weg is dicht in beide richtingen. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.

Patersweg: Van 4 tot en met 27 november is de Patersweg afgesloten wegens werkzaamheden aan het riool. De weg is dicht in beide richtingen. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.

Rembrandtlaan: Van 11 november tot en met 4 december is de Rembrandtlaan opgebroken. De weg is dicht in beide richtingen. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.

Theophile de Bockstraat: Van 19 augustus tot en met 20 december werkt de gemeente Dordrecht aan de kabels en leidingen in de Theophile de Bockstraat. De weg is dicht in beide richtingen.

Singel Ferdinand Bol: Van 4 november tot en met 20 december is de Singel in één rijrichting dicht vanwege onderhoud aan de weg. De verwachte vertraging ligt tussen de vijf en tien minuten.

Gravensingel: Van 4 november 2019 tot en met 31 januari 2020 zijn er onderhoudswerkzaamheden aan de weg. De weg is dicht in beide richtingen. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.

Hugo de Grootlaan: Van 9 september 2019 tot en met 27 maart 2020 werkt de gemeente aan de Hugo de Grootlaan. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg. Je wordt omgeleid.

Riouwstraat e.o.: Van 19 augustus 2019 tot 14 juni 2020 worden de Riouwstraat en omgeving herbestraat. De werkzaamheden aan de Salvia en de Monarda gaan goed, vanaf 18 november is ook de Lobelia afgesloten. Komende week is Zuidhoven bereikbaar via de Spirea, Campanula en Vreedonklaan.

Let op: de data van deze werkzaamheden zijn onder voorbehoud. Dit kan nog wijzigen. We proberen deze wijzigingen altijd bij te houden in dit artikel!

Lees meer over verkeer:

Dit zijn de gevaarlijkste kruispunten in Dordrecht

We hebben het al eerder gehad over de gevaarlijkste wegen in Dordrecht, maar nu komt RTL Nieuws met ...

Dit is de nieuwe NS dienstregeling voor 2020

Gelukkig nieuw spoorjaar! Ja, we kijken hier vooral uit naar Sinterklaas en kerst, maar de Nationale...
Prins Clausbrug - indebuurt Dordrecht

Zo staat het met de brug van Stadswerven naar het centrum

Er wordt druk gebouwd op de Stadswerven. Maar hoe gaan alle mensen die daar wonen makkelijk met de f...

Meer over

Verkeer

adv.