Oh nee: je moet hier omrijden deze week

Door José de Jong 22 april 2019

Op deze plekken vindt de komende tijd een aantal werkzaamheden plaats. Het is dus verstandig om alvast voorbereid de weg op te gaan.

Korte Geldersekade: Van 10 tot en met 24 april is de Korte Geldersekade volledig afgesloten en autovrij vanwege de op- en afbouw van The Passion. Alleen nood- en hulpdiensten kunnen over de weg rijden.

Lange Geldersekade: Van 18 tot en met 24 april geldt er op de Lange Geldersekade eenrichtingsverkeer de stad uit. Wil je naar het gebied rondom het Maartensgat, dan moet je rijden via de Nieuwe Haven en Engelenburgerkade, of via de Houttuinen.

Koldeweystraat: Van 4 maart tot 26 april vinden er onderhoudswerkzaamheden plaats aan grondkabels. De weg is in beide richtingen dicht. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.

A16/afrit 20: Van 26 april 21.00 uur tot 29 april 5.00 uur is afrit 20 van de A16 vanuit Rotterdam naar de N3 afgesloten in verband met werkzaamheden. Het verkeer wordt omgeleid via de A16 en aansluiting 18 Zevenbergschen Hoek.

Engelenburgerbrug: Van 23 april tot en met 25 juli is de Engelenburgerburg afgesloten voor autoverkeer. Fietsers en voetgangers kunnen de brug wel gebruiken. Het autoverkeer wordt omgeleid via de Aardappelmarkt, de Grote Markt en de Wijnstraat.

Zuidendijk: Van 1 oktober 2018 tot 26 juli 2019 worden er zes huizen gebouwd op de Zuidendijk ten hoogte van de nummers 210 tot 216. Aan de bovenzijde is de dijk afgesloten, na nummer 389 geldt er éénrichtingsverkeer. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.

Lindelaan: Van 7 januari tot 26 juli wordt de Lindelaan van noord naar zuid in fases herbestraat. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.

Lange Breestraat: Van 6 maart tot en met 1 november vinden er sloopwerkzaamheden plaats in de Lange Breestraat. De weg is dicht in beide richtingen en de Haringstraat bereik je via de Grote Spuistraat.

Let op: de data van deze werkzaamheden zijn onder voorbehoud. Dit kan nog wijzigen. We proberen deze wijzigingen altijd bij te houden in dit artikel!

Misschien vind je dit ook interessant:

MAG DAT: je werkbus voor de deur van de buren parkeren?

Stel, je bent zelfstandig klusser of koerier en voor je werk heb je zo’n fantastische Mercedes Sprin...
Flitsboetes flitspaal

Hoeveel flitspalen hebben we eigenlijk in Dordrecht? + handig kaartje

In dit Dordtse mysterie gaan we het hebben over flitspalen. Niets is vervelender dan thuis te komen ...
Fietsverlichting licht fiets

MAG DAT: Met knipperende fietslampjes rijden?

We snappen natuurlijk allemaal dat het héél belangrijk is om goed zichtbaar te zijn in het donker. V...
fietsverlichting fietsen fietsers lamp

Opgelet: De Dordtse politie bekeurt ook knipperende fietslampjes

De politie is streng aan het controleren op goede verlichting bij fietsers en bromfietsers. Al meerd...

Meer over

Verkeer

adv.