Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Oh nee! 14 x hier moet je omrijden deze week

Door José de Jong 13 januari 2020

Ook in de tweede week van januari zijn er op allerlei plekken wegwerkzaamheden. Dit zorgt voor vertragingen. Hieronder vind je de werkzaamheden van deze week.

Mazelaarsbrug: De Mazelaarsbrug kun je niet gebruiken omdat er schade aan de brug is. Waarschijnlijk wordt de nieuwe brug in het eerste kwartaal van 2020 geplaatst.

Engelenburgerbrug: Vanaf 16 januari starten de voorbereidende werkzaamheden rondom de tijdelijke brug bij de Engelenburgerbrug. Er is minder verkeer mogelijk vanaf het Blauwpoortsplein, maar je kunt nog wel gebruik maken van de brug.

Reeweg Zuid: Van 6 tot en met 17 januari is de Reeweg Zuid tussen nummer 68 en de Smitsweg afgesloten voor automobilisten. Voor fietsers is de weg niet afgesloten. Bewoners kunnen hun huis wel bereiken.

Gravensingel: Van 6 januari 2019 tot en met 20 maart 2020 zijn er onderhoudswerkzaamheden aan de weg. De weg is dicht in beide richtingen, waardoor één van de belangrijkste doorgaande wegen in Dubbeldam is afgesloten. Je bent ongeveer vijf minuten langer onderweg.

Celebesstraat: Van 8 tot 24 januari wordt er gewerkt aan de herinrichting van de Celebesstraat. De weg is in beide richtingen dicht en dit zorgt voor matige hinder en ongeveer vijf minuten vertraging. 

Reigerstraat: Van 30 september 2019 tot en met 31 januari 2020 vinden er rioleringswerkzaamheden plaats in de Reigerstraat. De weg is dicht in beide richtingen. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.

Groenedijk: Van 13 tot en met 31 januari is de Groenedijk van de Stooplijn naar de Noordendijk afgesloten vanwege onderhoud aan de weg. Je hebt minder dan vijf minuten vertraging.

Godetia – Azalea: Van 23 april 2019 tot en met 14 februari 2020 wordt het riool in Zuidhoven vervangen. Vanaf 13 januari werkt de aannemer op de kruiszing Godetia en Azalea  en in de Azalea zelf.

Kortenaerstraat: Van 6 januari tot 28 februari zijn er rioleringswerkzaamheden, waardoor de weg in beide richtingen dicht is. Je hebt minder dan vijf minuten vertraging.

Vest: Van 6 januari tot 28 februari wordt er gewerkt aan de herinrichting van de Vest. De weg is in beide richtingen dicht en dit zorgt voor matige hinder en ongeveer vijf minuten vertraging. 

Hugo de Grootlaan: Van 13 januari en met 6 maart werkt de gemeente aan de laatste fase van de Hugo de Grootlaan. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg. Je wordt omgeleid.

Gravensingel: Van 6 januari tot 23 maart wordt er gewerkt aan de herinrichting van de Gravensingel. De weg is in beide richtingen dicht en dat zorgt voor matige hinder en ongeveer vijf minuten vertraging. 

N3: 13 januari 23.00 uur tot 14 januari 05.00 uur zijn er van Papendrecht naar Dordrecht twee rijstroken van de N3 afgesloten, net als de toerit Papendrecht/ Van 19 januari tot en met 3 april voert Rijkswaterstaat werkzaamheden uit aan de Wantijbrug. Dat betekent dat auto’s en motoren niet over de brug kunnen rijden. Voor voetgangers en (brom)fietsers blijft de brug te gebruiken.

Sumatrastraat: Van 13 tot en met 24 januari zijn er werkzaamheden in de Sumatrastraat nummer 21 tot en met 55 en 22 tot en met 42. De weg is afgesloten.

Aalscholverstraat: Van 2 december 2019 tot 27 november 2020 zijn er onderhoudswerkzaamheden in de Aalschoverstraat. De weg is gesloten in beide richtingen. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg. Je wordt omgeleid.

Let op: de data van deze werkzaamheden zijn onder voorbehoud. Dit kan nog wijzigen. We proberen deze wijzigingen altijd bij te houden in dit artikel!

Lees ook: 

Zoveel betaal je als Dordtenaar meer aan wegenbelasting in 2020

Heb je een auto voor de deur staan? Dan heb je pech, want de wegenbelasting gaat in 2020 omhoog. In ...

Dit wil je weten over de afsluiting van de Wantijbrug

De Wantijbrug gaat in januari een dag eerder dicht vanwege voorbereidende werkzaamheden. Dat meldt R...

Meer over

Verkeer

adv.