Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Oei: vanaf maandag 1 juni moet je hier in Dordrecht omrijden

Door José de Jong 1 juni 2020

Ga je de deur uit voor je werk of voor een boodschap? Dan is het wel handig om te weten of je onderweg wegwerkzaamheden kunt tegenkomen. Wij hebben weer alle wegopbrekingen voor je op een rij gezet.

Mesdagstraat: Van 3 tot en met 10 juni zijn er rioleringswerkzaamheden in de Mesdagstraat en kun je er niet rijden. Gelukkig is er kleine hinder en ben je maar een paar minuten langer onderweg.

Lijnbaan: Van 1 juni tot en met 10 juli is een stukje van de Lijnbaan dicht. De gemeente werkt daar aan de leidingen en kabels. Je kunt omfietsen via de Noordendijk.

Laan der Verenigde Naties: Vanaf 2 maart wordt een deel van de Laan der Verenigde Naties afgesloten. Dit is het gedeelte van de Mijlweg tot vlak voor het kruispunt van de Ampèrestraat met de Handelskade. Tijdens de werkzaamheden rijdt het verkeer van en naar de stad over één weggedeelte. Je leest meer informatie in dit artikel.

Fietspad Laan der Verenigde Naties: Ook het fietspad van de Laan der Verenigde Naties gaat op de schop. Van 8 april tot en met 10 juni is de Laan der VN gesloten tussen de Mijlweg en de Handelskade/Ampèrestraat. Je wordt omgeleid via de Mijlweg en bij de Weeskinderendijk.

Assumburg: Van januari tot en met juni vervangt de gemeente het riool in de Assumburg.

Theophile de Bockstraat: Van 25 mei tot en met 3 juni zijn er rioleringswerkzaamheden in de Theophile de Bockstraat. Daardoor kun je de weg in beide richtingen niet gebruiken.

Van Spilbergenstraat: Van 23 maart tot en met 11 juni is de Van Spilbergenstraat in beide richtingen afgesloten. Er komt een nieuw wegdek en nieuwe parkeervlakken. Door de werkzaamheden is de Zoutmanstraat slecht bereikbaar. In de avonduren maakt de aannemer een doorgang via de Kortenaerstraat.

Engelenburgerbrug: Van 10 februari tot en met 25 juni wordt de Engelenburgerbrug gerenoveerd. Je kunt gebruik maken van de tijdelijke brug over de Nieuwe Haven.

Noordendijk: Op 6 april beginnen er asfalteringswerkzaamheden op de Noordendijk. Dit gaat tot ongeveer 26 juni duren. Je kunt de Noordendijk tussen 17.00 uur en 07.00 uur voorzichtig berijden over de puinbaan. Vanaf 25 mei is de Noordendijk afgesloten en wordt er een omleiding ingesteld. In week 27 (op uiterlijk 1 juli 2020) ronden we de werkzaamheden af. Dit onder voorbehoud van bijzondere situaties die tot vertraging kunnen leiden.

Wieldrechtse Zeedijk: Tot en met eind juni is het voet- en fietspad van de Wieldrechtse Zeedijk afgesloten vanaf de laatste huizen tot aan de dijk bij het water. Dit in verband met zandtransporten van en naar bedrijventerrein DistriPark.

Simon de Danserweg: Van 20 april tot en met 24 juli is de Simon de Danserweg afgesloten voor al het verkeer, inclusief voetgangers. Auto’s en fietsers worden omgeleid via borden, voetgangers kunnen de omleiding voor fietsers volgen.

Thorbeckeweg: Vanwege rioleringswerkzaamheden is de weg dicht in beide richtingen. De uitvoerperiode is van 4 mei tot 17 juli.

A16: Van 28 januari tot 24 juli wordt er een geluidswal geplaatst op de A16. Hierdoor kunnen er minder rijstroken beschikbaar zijn er kan de snelheid worden beperkt.

Aalscholverstraat: Van 2 december 2019 tot 16 oktober 2020 zijn er onderhoudswerkzaamheden in de Aalschoverstraat. De weg is gesloten in beide richtingen. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg. Je wordt omgeleid.

Let op: de data van deze werkzaamheden zijn onder voorbehoud. Dit kan nog wijzigen. We proberen deze wijzigingen altijd bij te houden in dit artikel!

Lees ook:

MAG DAT: je auto wassen op de stoep in Dordrecht?

De zon schijnt, de temperatuur loopt op en je weet wat dat betekent: Nederlanders gaan massaal naar ...

Nieuwe service: je kunt bij deze opticien privé shoppen

Ben je toe aan een nieuwe bril, of is je huidige montuur aan vervanging toe? Dan kan het zijn dat je...

10 x fraaie plaatjes tijdens een fietstochtje door Dordrecht

Nu we iedere dag binnen zitten, is het extra fijn om weer even buiten te zijn. Gastredactrice Violet...

Meer over

Verkeer

adv.