Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

O jee: hier werken ze aan de weg deze week

Door José de Jong 17 juni 2019

In Dordrecht wordt er elke week aan de weg gewerkt. Het is dus verstandig om alvast voorbereid op pad te gaan. We zetten hier wat werkzaamheden voor je op een rij.

Wegwerkzaamheden van deze week:

Bloys van Treslongenstraat: Van 17 tot en met 28 juni is de Bloys van Treslongenstraat afgesloten wegens werk aan de kabels en leidingen, tussen de Karel Doormanweg en de Frans Naereboutstraat. Een omleiding is ingesteld. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.

Spuiboulevard: Van 18 juni 20.00 uur tot en met 1 juli 20.00 uur is de Spuiboulevard afgesloten. Niet alleen vanwege de zomerkermis, maar ook wegens werkzaamheden aan de Lange Geldersekade.

Patersweg: Van 27 mei tot en met 3 juli wordt er bij de Patersweg gewerkt aan de kabels en leidingen. De weg is dicht in beide richtingen. Het omrijden kost ongeveer 5 minuten.

Wielhovenstraat: Van 20 mei tot en met 19 juli wordt er gewerkt aan de herinrichting van de weg. De weg is in beide richtingen dicht. Omrijden kost ongeveer 5 minuten.

Assumburg: Vanaf 3 juni werkt de gemeente aan de reconstructie van de Assumburg ter hoogte van de Indus. Vanaf 18 juni wordt de Assumburg aan de Arentsbrug opgebroken. Er is een omleiding ingesteld.

Wielhovenstraat: Van 20 mei tot 19 juli is de Wielhovenstraat in twee richtingen gesloten in verband met onderhoudswerkzaamheden. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.

Zuidendijk: Van 1 oktober 2018 tot 26 juli 2019 worden er zes huizen gebouwd op de Zuidendijk ten hoogte van de nummers 210 tot 216. Aan de bovenzijde is de dijk afgesloten, na nummer 389 geldt er éénrichtingsverkeer. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.

Lindelaan: Van 7 januari tot 26 juli wordt de Lindelaan van noord naar zuid in fases herbestraat. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.

Nieuwstraat – Korte Nieuwstraat: Van 17 juni tot en met 19 september worden de Nieuwstraat en de Korte Nieuwstraat herbestraat. Alleen tijdens de Bouwvak, van 4 juli tot en met 19 augustus, werken ze niet aan de weg en kun je wel de weg gebruiken. Ook tijdens de weekmarkt op vrijdag en zaterdag is de rijweg berijdbaar.

Lange Breestraat: Van 6 maart tot en met 1 november vinden er sloopwerkzaamheden plaats in de Lange Breestraat. De weg is dicht in beide richtingen en de Haringstraat bereik je via de Grote Spuistraat.

Campanula: Van 23 april 2019 tot en met 14 februari 2020 wordt het riool in Zuidhoven vervangen. Van half juni tot en met begin juli is de Campanula vanaf de Erica tot ongeveer nummer 17 afgesloten. Ook de Erica zelf is nog afgesloten.

Let op: de data van deze werkzaamheden zijn onder voorbehoud. Dit kan nog wijzigen. We proberen deze wijzigingen altijd bij te houden in dit artikel!

Lees ook: 

Appen bellen verboden fiets - indebuurt Dordrecht

Even opletten: Appen en bellen op de fiets mag straks niet meer

Al fietsend een appje sturen of nog even een telefoontje opnemen: Vanaf zomer 2019 is het ook verbod...

Dit ga je straks betalen als je al append op de fiets wordt aangehouden

Al fietsend een appje sturen of nog even een telefoontje opnemen? Sowieso niet slim, maar vanaf 1 ju...

Meer over

Verkeer

adv.