Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nodig maar vervelend: vanaf maandag 29 juni moet je hier omrijden

Door José de Jong 29 juni 2020

Te laat komen vind niemand leuk, kunnen we ons zo voorstellen. Wil je voorkomen dat je vast staat vanwege werk aan de weg, check dan ons handige overzicht.

Laan der Verenigde Naties: Vanaf 2 maart wordt een deel van de Laan der Verenigde Naties afgesloten. Dit is het gedeelte van de Mijlweg tot vlak voor het kruispunt van de Ampèrestraat met de Handelskade.

Toermalijnring, Aquamarijnweg, Robijn: Van 8 tot en met 26 juni is de Toermalijnring bij de Aquamarijnweg dicht in beide richtingen. Ook kun je de Aquamarijnweg niet gebruiken van noord naar zuid. Daarnaast is de Robijn tussen nummers 400 en 600 in beide richtingen gesloten.

Engelenburgerbrug: Van 10 februari 2020 tot en met 25 juni 2021 wordt de Engelenburgerbrug gerenoveerd. Je kunt gebruik maken van de tijdelijke brug over de Nieuwe Haven.

Noordendijk: Op 6 april beginnen er asfalteringswerkzaamheden op de Noordendijk. Dit gaat tot ongeveer 26 juni duren. Je kunt de Noordendijk tussen 17.00 uur en 07.00 uur voorzichtig berijden over de puinbaan. Vanaf 25 mei is de Noordendijk afgesloten en wordt er een omleiding ingesteld. In week 27 (op uiterlijk 1 juli 2020) ronden we de werkzaamheden af. Dit onder voorbehoud van bijzondere situaties die tot vertraging kunnen leiden.

Wieldrechtse Zeedijk: Tot en met eind juni is het voet- en fietspad van de Wieldrechtse Zeedijk afgesloten vanaf de laatste huizen tot aan de dijk bij het water. Dit in verband met zandtransporten van en naar bedrijventerrein DistriPark.

Witte de Withstraat: Van 22 juni tot en met 3 juli is de Witte de Withstraat ter hoogte van de Maarten Harpertz. Trompweg afgesloten in beide richtingen. De gemeente werkt er aan het riool.

Bosboom-Toussaintstraat: De Bosboom Toussaintstraat is van 22 juni tot en met 3 juli afgesloten in beide richtingen ter hoogte van de kruising met de Brouwersdijk. Dan wordt er aan de weg gewerkt.

Lijnbaan: Van 1 juni tot en met 10 juli is een stukje van de Lijnbaan dicht. De gemeente werkt daar aan de leidingen en kabels. Je kunt omfietsen via de Noordendijk.

Thorbeckeweg: Vanwege rioleringswerkzaamheden is de weg dicht in beide richtingen. De uitvoerperiode is van 4 mei tot 17 juli.

Simon de Danserweg: Van 20 april tot en met 24 juli is de Simon de Danserweg afgesloten voor al het verkeer, inclusief voetgangers. Auto’s en fietsers worden omgeleid via borden, voetgangers kunnen de omleiding voor fietsers volgen.

A16: Van 28 januari tot 24 juli wordt er een geluidswal geplaatst op de A16. Hierdoor kunnen er minder rijstroken beschikbaar zijn er kan de snelheid worden beperkt.

Heliotroopring: Van 29 juni tot en met 24 juli is de Heliotroopring tussen de Labradoriet en Robijn afgesloten in beide richtingen. Er wordt een omleiding ingesteld.

Aalscholverstraat: Van 2 december 2019 tot 16 oktober 2020 zijn er onderhoudswerkzaamheden in de Aalschoverstraat. De weg is gesloten in beide richtingen. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg. Je wordt omgeleid.

Fietspad Moerdijkbrug: Van 8 juni tot en met 16 oktober is het fietspad richting de Moerdijkbrug tussen Eetcafé Bij Daan en de brug afgesloten. Er wordt dan een geluidswal geplaatst. Je kunt de omleiding via borden volgen.

Let op: de data van deze werkzaamheden zijn onder voorbehoud. Dit kan nog wijzigen. We proberen deze wijzigingen altijd bij te houden in dit artikel!

Ook leuk:

Deze 20 bekende Nederlanders komen uit Dordrecht!

Lang niet alle bekende Nederlanders komen uit de hoofdstad. Er zijn genoeg beroemdheden voor wie het...

Binnenkijken bij deze miljoenenvilla in wijk Plan Tij

Hoi, leuk dat je indebuurt Dordrecht bezoekt! Dit artikel is niet meer beschikbaar, maar dit vind je...

Dit zijn de 20 meest voorkomende achternamen in Dordrecht

Als je van weetjes houdt, dan is dit misschien wel een van de leukste. Places.nl zocht namelijk uit ...

Meer over

Verkeer

adv.