Met deze werkzaamheden moet je rekening houden in de week van 21 november

Foto ter illustratie. | Foto: indebuurt Dordrecht

In dit lijstje zie je met welke korte en langdurige werkzaamheden in Dordrecht je rekening moet houden in de week van 21 november 2022.

Badweg: Van maandag 21 november tot en met vrijdag 16 december is de Badweg in beide richtingen dicht tussen de kruising met het Wantijplantsoen. Verkeer wordt lokaal omgeleid met gele borden.

Nieuwe Merwedeweg: Er zijn asfalteringswerkzaamheden van 21 tot en met 23 november. De weg is dicht in beide richtingen.

Bakema-erf: Vanwege asfalteringswerkzaamheden is een deel van het Bakema-erf dicht van 21 tot en met 25 november.

Oranjepark: Bij het Oranjepark zijn werkzaamheden van 21 november tot en met 9 december.

Sluisweg: Op dinsdag 22 november is de Sluisweg tussen 07.00 en 16.00 uur in beide richtingen dicht tussen de Spuiboulevard en de Singel. Omrijden kan via de Singel, het Papeterspad en de Spuiboulevard.

Simon de Danserweg: Er zijn werkzaamheden op de kruising/rotonde van 23 november tot en met 9 december.

Drechttunnel/A16: Van vrijdag 25 november 21:00 uur tot zaterdag 26 november 05:00 uur zijn er werkzaamheden in de Drechttunnel. De rechterbuis en afrit 22 Zwijndrecht zijn afgesloten. Verkeer kan wel via de linkerbuis rijden. Er is een snelheidsbeperking en twee van de vier rijstroken zijn gesloten tussen Dordrecht (20) en de Drechttunnel.

Rijksstraatweg: Van donderdag 17 november tot en met vrijdag 9 december is de Rijksstraatweg in beide richtingen dicht voor doorgaand fietsverkeer. Dit geldt vanaf de Wieldrechtse Zeedijk tot aan de rotonde bij de aansluiting met de A16. Je rijdt om via de Wieldrechtse Zeedijk en de Aquamarijnweg.

Dubbelsteynlaan Oost: Van 14 november tot en met 23 december is er hier een snelheidsbeperking.

Professor Langeveldlaan/Maria Montessorilaan: Van 7 november tot en met 2 december is er onderhoud aan de weg, waardoor er minder rijstroken beschikbaar zijn.

Willem de Zwijgerlaan: Van maandag 14 tot maandag 28 november is de Willem de Zwijgerlaan in beide richtingen dicht tussen de Anna van Burenstraat en de Anna van Saksenstraat. Na 28 november zijn er nog andere werkzaamheden tot 11 december.

Crabbehof-Noord: Van maandag 17 oktober tot en met vrijdag 10 februari zijn er sloopwerkzaamheden bij de oude vestiging van het Da Vinci college achter de Zuidendijk. Hierdoor kan het ook drukker zijn op de weg.

Lange Geldersekade: Van 23 augustus tot en met vrijdag 25 november is de Lange Geldersekade in beide richtingen dicht tussen de Korte Geldersekade en de kruising met de Korte Engelenburgerkade/Houttuinen.

Doorgaand autoverkeer rijdt om via de Wijnstraat, Torenstraat, Noordendijk, Oranjelaan, Toulonselaan, Burgemeester de Raadtsingel, Johan de Wittstraat en de Spuiboulevard. Vanaf de Groenmarkt rijd je om via de Visstraat, Bagijnhof, Johan de Wittstraat en de Spuiboulevard.

Fietsers rijden om via de Korte Geldersekade, Maartensgat en de Korte Engelenburgerkade. Omlopen kan via de Pottenkade, Grote Kerksplein en de Kerkstraat.

Galileïlaan: Van vrijdag 23 september 2022 tot maart 2023 werkt ProRail aan station Dordrecht-Zuid. Dat heeft gevolgen voor het verkeer op de Galileïlaan. Autoverkeer maakt op de Galileïlaan om-en-om gebruik van één rijstrook. Vrachtverkeer moet omrijden. Fietsers maken in beide richtingen gebruik aan het fietspad aan de noordkant van de Galileïlaan.

Tesselschadestraat: Van dinsdag 20 september tot en met vrijdag 10 februari wordt op verschillende plaatsten gewerkt bij de Tesselschadestraat.

Nassauweg/Willem de Zwijgerlaan: In deze omgeving zijn er minder rijstroken beschikbaar vanwege werkzaamheden. Dit duurt tot eind december.

Singel: Tot medio februari 2023 worden er bij de Singel leidingen vervangen. Daardoor wordt er gewerkt aan de weg.

Dubbeldam: Van oktober 2021 tot en met november 2022 worden er op meerdere plekken nieuwe voorzieningen aangelegd. Updates over welke periode in welke straten wordt gewerkt, vind je hier.

Let op: de data van deze werkzaamheden zijn onder voorbehoud. Dit kan nog wijzigen.

Bekijk ook:

Meer in deze categorie

Verkeer

Ga naar “Hier wordt aan de weg gewerkt in de week van 28 november”

Hier wordt aan de weg gewerkt in de week van 28 november

Ga naar “Deze Dordtse flitspalen flitsten de afgelopen maanden het vaakst”

Deze Dordtse flitspalen flitsten de afgelopen maanden het vaakst

Ga naar “Drechttunnel en meer: met deze werkzaamheden moet je rekening houden vanaf 14 november”

Drechttunnel en meer: met deze werkzaamheden moet je rekening houden vanaf 14 november

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Hangmat polyester katoen assorti 290×100 cm van € 39,99 voor € 29,99”

Hangmat polyester katoen assorti 290×100 cm van € 39,99 voor € 29,99

  • Geldig t/m 31 december 2022
Ga naar “op alles van Leifheit”

op alles van Leifheit

  • Geldig t/m 4 december 2022
Ga naar “Dare to Share bij De Beren Restaurants. van € 75 voor € 37,50”

Dare to Share bij De Beren Restaurants. van € 75 voor € 37,50

  • Albert Heijn
  • Geldig t/m 4 december 2022
Ga naar “Blond Amsterdam Holland Glorie servies van € 9,95 voor € 7,46”

Blond Amsterdam Holland Glorie servies van € 9,95 voor € 7,46

  • Albert Heijn
  • Geldig t/m 4 december 2022
Ga naar “Sylvie Meis luxe huispak € 24,99”

Sylvie Meis luxe huispak € 24,99

  • ALDI
  • Geldig t/m 4 december 2022

Vacatures

Ga naar “Teamleider Techniek”

Teamleider Techniek

  • Sportboulevard Dordrecht
  • Fulltime/Parttime
Sportboulevard Dordrecht