Merwedebrug en meer: hier wordt aan de weg gewerkt vanaf 26 september

Papendrechtse Brug Merwedebrug
Foto: indebuurt Dordrecht

Van omrijden tot snelheidsbeperkingen: in dit lijstje zie je met welke werkzaamheden in Dordrecht je rekening moet houden in de week van 26 september 2022.

Merwedebrug: Van maandag 26 september 21.00 uur tot dinsdag 27 september 05.00 uur is de Merwedebrug in de N3 in beide richtingen dicht. Omrijden kan via de A15 en de A16.

Nassauweg/Prinses Julianaweg: Van maandag 26 september tot vrijdag 7 oktober zijn er werkzaamheden aan de kruising Nassauweg/Prinses Julianaweg. Dat gebeurt in twee fases. In de eerste fase is de Nassauweg dicht ter hoogte van de kruising met de Prinses Julianaweg, aan de kant van de Prinses Julianaschool. Je rijdt om via de Krispijnseweg, S.M. Hugo van Gijnweg en de Laan de Verenigde Naties.

Sluisweg: Van maandag 26 september 07.00 uur tot dinsdag 27 september 16.00 uur is de Sluisweg in beide dicht  bij de kruising met de Singel. Je rijdt om via de Singel, Generaal van der Heijdenstraat en het Geldelozepad.

Kastanjelaan: Van ’s ochtends 26 tot en met ’s ochtends 28 september is de Kastanjelaan in één richting dicht vanwege werk aan aan kabels en leidingen.

Bosboom-Toussaintstraat: Van dinsdag 27 september tot woensdag 6 oktober is de Bosboom-Toussaintstraat in beide richtingen dicht ter hoogte van de Jacob ven Lennepstraat en de Tesselschadestraat. Je rijdt om via de Brouwersdijk, van Baerlestraat en de Krispijnseweg. Of je rijdt om via de Brouwersdijk en de Krispijnseweg.

Balsa: Op 27 september is de weg dicht in beide richtingen.

Dudokplein: Op 29 en 30 september zijn er bij het Dudokplein asfalteringswerkzaamheden.

A16/toerit 21: Van vrijdag 30 september 22.00 uur tot zaterdag 1 oktober 18.00 uur is toerit 21 (Dordrecht-Centrum) van de A16 richting Breda afgesloten.

Spuiboulevard: Van maandag 19 september tot en met dinsdag 27 september is de Spuiboulevard deels in één richting dicht. De afsluiting loopt vanaf de kruising met de Van Godewijckstraat/Soetgensbrug tot aan de kruising met de Spuistraat/Spuibrug. Je rijdt om via de Johan de Wittstraat, Burg. de Raadtsingel, Havenstraat, Wilgenbos en Achterakkers. Fietsers rijden om via Bagijnhof, Raamstraat, Bethlehemplein en Elfhuizen.

Lange Geldersekade: Van woensdag 24 augustus tot en met vrijdag 25 november is de Lange Geldersekade in beide richtingen dicht tussen de Korte Geldersekade en de kruising met de Korte Engelenburgerkade/Houttuinen.

Doorgaand autoverkeer rijdt om via de Wijnstraat, Torenstraat, Noordendijk, Oranjelaan, Toulonselaan, Burgemeester de Raadtsingel, Johan de Wittstraat en de Spuiboulevard. Vanaf de Groenmarkt rijd je om via de Visstraat, Bagijnhof, Johan de Wittstraat en de Spuiboulevard.

Fietsers rijden om via de Korte Geldersekade, Maartensgat en de Korte Engelenburgerkade. Omlopen kan via de Pottenkade, Grote Kerksplein en de Kerkstraat.

Hugo De Grootplein: Van 19 september tot en met 11 oktober zijn er werkzaamheden bij het Hugo de Grootplein en de straten die erop aansluiten. Hierdoor zijn wegen dicht of er zijn minder rijstroken beschikbaar.

Johannes Vermeerstraat: Van 19 september tot en met 25 oktober wordt er aan de weg gewerkt. De weg is in één richting dicht.

Dubbeldamseweg Noord: Van maandag 19 september tot en met vrijdag 28 oktober is de Dubbeldamseweg Noord in beide richtingen dicht tussen de kruising met de Singel en de rotonde met de Burgemeester de Raadtsingel. Omrijden kan via de Stationsweg, Burgemeester de Raadtsingel, het Oranjepark en de Vrieseweg.

Galileïlaan: Van vrijdag 23 september 2022 tot maart 2023 werkt ProRail aan station Dordrecht-Zuid. Dat heeft gevolgen voor het verkeer op de Galileïlaan. Autoverkeer maakt op de Galileïlaan om-en-om gebruik van één rijstrook. Vrachtverkeer moet omrijden. Fietsers maken in beide richtingen gebruik aan het fietspad aan de noordkant van de Galileïlaan.

Lijnbaan/Stadswerven: Van maandag 4 juli tot en met vrijdag 30 september is de ingang naast Noordendijk 250 naar de Lijnbaan en het Energieplein dicht. De lijnbaan is dan niet direct bereikbaar vanuit de Noordendijk. Omrijden kan via de Noordendijk en de Biesboschstraat of via de Oranjelaan.

Omgeving Nassauweg/Willem de Zwijgerlaan: In deze omgeving zijn er minder rijstroken beschikbaar vanwege werkzaamheden. Dit duurt tot eind december.

Singel: Tot medio februari 2023 worden er bij de Singel leidingen vervangen. Daardoor wordt er gewerkt aan de weg.

Dubbeldam: Van oktober 2021 tot en met november 2022 worden er op meerdere plekken nieuwe voorzieningen aangelegd. Updates over welke periode in welke straten wordt gewerkt, vind je hier.

Let op: de data van deze werkzaamheden zijn onder voorbehoud. Dit kan nog wijzigen.

Meer in deze categorie

Verkeer

Ga naar “Hier wordt aan de weg gewerkt in de week van 28 november”

Hier wordt aan de weg gewerkt in de week van 28 november

Ga naar “Met deze werkzaamheden moet je rekening houden in de week van 21 november”

Met deze werkzaamheden moet je rekening houden in de week van 21 november

Ga naar “Deze Dordtse flitspalen flitsten de afgelopen maanden het vaakst”

Deze Dordtse flitspalen flitsten de afgelopen maanden het vaakst

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Hangmat polyester katoen assorti 290×100 cm van € 39,99 voor € 29,99”

Hangmat polyester katoen assorti 290×100 cm van € 39,99 voor € 29,99

  • Geldig t/m 31 december 2022
Ga naar “op alles van Leifheit”

op alles van Leifheit

  • Geldig t/m 4 december 2022
Ga naar “Dare to Share bij De Beren Restaurants. van € 75 voor € 37,50”

Dare to Share bij De Beren Restaurants. van € 75 voor € 37,50

  • Albert Heijn
  • Geldig t/m 4 december 2022
Ga naar “Blond Amsterdam Holland Glorie servies van € 9,95 voor € 7,46”

Blond Amsterdam Holland Glorie servies van € 9,95 voor € 7,46

  • Albert Heijn
  • Geldig t/m 4 december 2022
Ga naar “Jan van Haasteren puzzel € 9,99”

Jan van Haasteren puzzel € 9,99

  • Kruidvat
  • Geldig t/m 11 december 2022

Vacatures

Ga naar “Teamleider Techniek”

Teamleider Techniek

  • Sportboulevard Dordrecht
  • Fulltime/Parttime
Sportboulevard Dordrecht