Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Let op! Op deze dagen in december is de N3 afgesloten

Door Lisanne Doff 1 december 2020

We kunnen er niet omheen: sinds 6 augustus zijn er grote werkzaamheden aan de N3. Deze renovatie gaat tot eind volgend jaar duren en ook in december staan er afsluitingen op de planning. In dit overzicht beschrijven we kort waar je rekening mee moet houden.

Dit gaat er in december gebeuren:

Nachtwerkzaamheden: vanaf dinsdagavond 1 december, 20.00 uur, wordt de op- en afrit van de Provincialeweg afgesloten. Er wordt tussen de Wantijbrug en Laan der Verenigde Naties een deklaag aangebracht. Dit duurt tot woensdag 2 december 05.30 uur. Donderdagnacht 3 december wordt als reserve optie gehouden. Het is nu nog niet bekend of de weg dan ook afgesloten is.

Weekendafsluiting: De weg is van vrijdag 11 december 22.00 uur tot maandag 14 december 05.00 uur afgesloten. Tijdens dit weekend is de N3 in beide richtingen gesloten tussen de Merwedestraat en A16. Dit is inclusief de toe- en afritten. Nood- en hulpdiensten kunnen door het werkvak. Fiets- en voetpaden langs de N3 blijven open. Vanaf 21.00 uur mogen toe- en afritten al gesloten worden. Houd hier rekening mee.

Omrijden: 

  • Verkeer vanuit Breda (A16) in de richting van Papendrecht: volg de A16 tot de toerit A15 richting Nijmegen. Volg de A15 tot afrit 23 naar Papendrecht.
  • Verkeer vanuit Gorinchem (A15) in de richting van Dordrecht en A16/Breda: volg de A15 tot de A16 richting Breda. Voor Dordrecht volg de A16 en neem afrit 21 Dordrecht-Centrum.
  • Verkeer vanuit Rotterdam naar Dordrecht: volg de A16 richting Breda en neem afrit 21 Dordrecht-Centrum.

Lees ook:

Een jaar lang werkzaamheden aan de N3: dit betekent het voor jou

Vanaf 6 augustus beginnen de langverwachte werkzaamheden aan de N3 tussen Papendrecht en Dordrecht. ...

In Dordrecht ruim € 203.000,- aan boetes uitgedeeld voor bellen of appen achter het stuur

Even een berichtje typen terwijl je rijdt kan je een flinke prent opleveren: € 240,-! Het hoge bedra...

Meer over

Verkeer

adv.