Kermis 2018 in Dordrecht: parkeren doe je hier

Door Caty Groen 13 juni 2018

Het grootste deel van de Spuiboulevard is sinds gisteren, dinsdag 12 juni afgesloten vanwege de kermis in Dordrecht. Ga je lekker naar de Zomerkermis toe, lees dan even wat de handigste manier is om er te komen.

De kermis in Dordrecht is zowel per openbaar vervoer als met eigen vervoer gemakkelijk te bereiken. Op ongeveer tien minuten lopen ligt NS-station Dordrecht Centraal. Daar zijn ook alle halteplaatsen van de regionale busverbindingen en de stadsbussen. Informatie over de tijden vind je hier.

Hoe naar de kermis in Dordrecht

Ga je met de auto, dan kun je parkeren in de overdekte parkeergarage aan de Spuiboulevard, de Veemarkt of het Achterom. Gratis parkeren is mogelijk op het parkeerterrein Weeskinderendijk. Dit parkeerterrein ligt op ongeveer tien minuten loopafstand van de Dordtse Zomerkermis. Meer over je auto parkeren in het centrum vind je hier.

Ga je op de fiets, bromfiets of scooter, dan kun je je stalen ros stallen bij de tijdelijke stalling naast de kermis op de Spuiboulevard. In de stad zijn ook twee bewaakte fietsenstallingen, waar je gratis gebruik van kunt maken. Meer daarover vind je hier.

De kermis in Dordrecht duurt tot en met zondag 24 juni. De Spuiboulevard is tot en met maandag 25 juni niet toegankelijk in verband met het afbreken van de kermis.

Meer over

Verkeer

adv.