Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier moet je omrijden tijdens de Zomerkermis Dordrecht 2019

Door Lisanne Doff 19 juni 2019

De Zomerkermis komt er weer aan en daarom is een groot deel van de Spuiboulevard sinds dinsdag 18 juni, 20.00 uur gesloten. Deze afsluiting duurt tot en met maandag 1 juli, 20.00 uur.

Daarnaast zijn er ook werkzaamheden aan de Lange Geldersekade. Om de binnenstad zo goed mogelijk bereikbaar te houden, neemt de gemeente een aantal verkeersmaatregelen. Houd rekening met extra reistijd in het centrum.

Omleidingsroutes

   • Vanaf de Dokweg rijdt al het verkeer voor het centrum en de binnenstad rechtsaf richting de Burgemeester de Raadtsingel. De voorsorteerstrook op de Dokweg voor verkeer rechtdoor richting centrum is afgezet.
   • Parkeergarage Spuihaven en het gebied rond de Achterhakkers, Prinsenstraat en Kalkhaven blijven bereikbaar. Hiervoor is vlak voor de verkeerslichten een korte opstelstrook voor rechtdoor beschikbaar.
   • Voor de Sluisweg geldt tijdelijk eenrichtingsverkeer. Het is daardoor niet mogelijk om rechtsaf de Sluisweg in te rijden. Verkeer dat toch via de Achterhakkers richting de binnenstad rijdt, kan op de Spuiboulevard keren.
   • Het kruispunt Singel-Johan de Wittstraat is tijdelijk aangepast, zodat verkeer op de Stationsweg en Johan de Wittstraat beter kan doorrijden. Verkeer vanaf de Singel kan alleen rechtsaf slaan en niet rechtdoor. Vanaf de Stationsweg is het niet mogelijk om linksaf naar de Singel te rijden.

Bron: Gemeente Dordrecht

Hier lees je meer over het programma:

Zomerkermis Dordrecht 2019 programma kamelenrace - indebuurt Dordrecht

Zomerkermis Dordrecht 2019: dit is het programma

22 juni begint de Dordtse Zomerkermis 2019 op de Spuiboulevard. Natuurlijk zijn er tal van attractie...

Meer over

Verkeer

adv.