Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier moet je omrijden deze week

Door José de Jong 22 juli 2019

In Dordrecht wordt er elke week aan de weg gewerkt. Het is dus verstandig om alvast voorbereid op pad te gaan. We zetten hier wat werkzaamheden voor je op een rij.

Wegwerkzaamheden van deze week:

Assumburg: Vanaf 3 juni werkt de gemeente aan de reconstructie van de Assumburg ter hoogte van de Indus. Vanaf 5 juli werkt de gemeente aan de Assumburg ter hoogte van de Mildenburg/Ockenburg, vanaf 19 tot en met 25 juli wordt de parkeerstrook van nummer 67 t/m 89 opgebroken. Er is een omleiding ingesteld.

Wielhovenstraat: Van 20 mei tot 19 juli is de Wielhovenstraat in twee richtingen gesloten in verband met onderhoudswerkzaamheden. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.

Patersweg: Van 3 tot en met 19 juli werkt de gemeente aan de Patersweg. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.

Eulerlaan: Van 8 tot en met 19 juli vinden er kleine onderhoudswerkzaamheden aan de grondkabels plaats in de Eulerlaan. De maximale snelheid is aangepast naar 30 hm/h en er zijn minder rijstroken beschikbaar. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.

Zuidendijk: Van 1 oktober 2018 tot 26 juli 2019 worden er zes huizen gebouwd op de Zuidendijk ten hoogte van de nummers 210 tot 216. Aan de bovenzijde is de dijk afgesloten, na nummer 389 geldt er éénrichtingsverkeer. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.

Lindelaan: Van 7 januari tot 26 juli wordt de Lindelaan van noord naar zuid in fases herbestraat. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.

Frans Halsstraat: Van 10 juli tot en met 16 augustus pleegt de gemeente klein onderhoud aan grondkabels in de Frans Halsstraat. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.

Korte Geldersekade – Lange Geldersekade: Van 11 juni tot eind augustus is de Lange Geldersekade afgesloten in beide richtingen wegens onderhoud aan de weg. De Korte Geldersekade kun je deze week ook niet gebruiken omdat de voegen moeten uitharden. Het verkeer wordt omgeleid. Er is ernstige hinder: je bent 10 tot 30 minuten langer onderweg.

Planetenlaan: Tot en met september gaat HVC onder de grond door nieuwe warmteleidingen aanleggen. Een groot deel van de parkeerterreinen aan de Planetenlaan en Octant worden afgesloten. Woningen en het winkelcentrum Sterrenburg zijn bereikbaar, ook voor de hulpdiensten.

Nieuwstraat – Korte Nieuwstraat: Van 17 juni tot en met 19 september worden de Nieuwstraat en de Korte Nieuwstraat herbestraat. Alleen tijdens de Bouwvak, van 4 juli tot en met 19 augustus, werken ze niet aan de weg en kun je wel de weg gebruiken. Ook tijdens de weekmarkt op vrijdag en zaterdag is de rijweg berijdbaar.

Lange Breestraat: Van 6 maart tot en met 1 november vinden er sloopwerkzaamheden plaats in de Lange Breestraat. De weg is dicht in beide richtingen en de Haringstraat bereik je via de Grote Spuistraat.

Petunia – Erica: Van 23 april 2019 tot en met 14 februari 2020 wordt het riool in Zuidhoven vervangen. Vanaf 26 juni zijn de werkzaamheden in de Petunia begonnen en deze duren tot eind juli

Let op: de data van deze werkzaamheden zijn onder voorbehoud. Dit kan nog wijzigen. We proberen deze wijzigingen altijd bij te houden in dit artikel!

Lees ook:

Autigarage garage garages autobedrijf - indebuurt Dordrecht

Zeg het maar: wat is volgens jou de beste autogarage in Dordrecht?

Op zoek naar een nieuwe auto? Brandt het motorlampje? Of een apk-keuring nodig? In Dordrecht zijn ge...

Meer over

Verkeer

adv.