Goed om te weten: deze wegen zijn opgebroken komende week

Door José de Jong 11 februari 2019

Niets is zo vervelend als te laat komen door wegwerkzaamheden. Dus voordat je de weg op gaat: check eerst even deze lijst van wegopbrekingen. Wij hebben een overzicht gemaakt van locaties in Dordrecht waar deze week wegwerkzaamheden plaatsvinden. 

Wegwerkzaamheden

Fietspad Dudokplein: Van 14 januari tot 15 februari vinden er onderhoudswerkzaamheden plaats aan het fietspad bij het Dudokplein. De weg is in beide richtingen gesloten. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.

Cornelis Evertsenstraat: Van 10 december 2018 tot 22 februari 2019 wordt het riool in de Cornelis Evertsenstraat vervangen. Het verkeer wordt omgeleid. Er is matige hinder, wat betekent dat je vijf tot tien minuten langer onderweg bent.

Rembrandtlaan: Van 4 tot 27 februari vinden er onderhoudswerkzaamheden plaats aan de grondkabels in de Rembrandtlaan. De weg is in beide richtingen dicht. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.

Mina Krüseman-erf: Van 14 januari tot 1 maart voert de gemeente werkzaamheden uit op het oostelijke gedeelte van het Mina Krüseman-erf. Er wordt een omleiding ingesteld.

Simon de Danserweg: Van 14 januari tot 1 maart vinden er onderhoudswerkzaamheden plaats aan de Simon de Danserweg. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.

Geldelozepad: Van 11 februari tot 8 maart vinden er onderhoudswerkzaamheden plaats aan het Geldelozepad. De weg is in beide richtingen gesloten. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.

Assumburg: 11 februari starten de rioleringswerkzaamheden aan Assumburg tussen Loevestein/Puttenstein en Remmerstein. Het verkeer wordt omgeleid.

Halleyweg: Op 7 januari worden de werkzaamheden aan de Rigelweg en de Halleyweg tussen de Rigelweg en de Keplerweg hervat. De werkzaamheden duren tot 1 april 2019.

Zuidendijk: Van 1 oktober 2018 tot 26 juli 2019 worden er zes huizen gebouwd op de Zuidendijk ten hoogte van de nummers 210 tot 216. Aan de bovenzijde is de dijk afgesloten, na nummer 389 geldt er éénrichtingsverkeer. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.

Lindelaan: Van 7 januari tot 26 juli wordt de Lindelaan van noord naar zuid in fases herbestraat. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.

Let op: de data van deze werkzaamheden zijn onder voorbehoud. Dit kan nog wijzigen. We proberen deze wijzigingen altijd bij te houden in dit artikel!

Lees meer over verkeer in Dordrecht:

NS intercity Dordrecht Eindhoven - Intercity NS trein Dordrecht station - indebuurt Dordrecht

Goed nieuws: we krijgen een intercity naar Eindhoven

Natuurlijk, we verlaten ons eiland niet graag. Of het nou per fiets, met de auto of over het spoor i...

Meer over

Verkeer

adv.