Drechttunnel en meer: met deze werkzaamheden moet je rekening houden vanaf 14 november

Foto: indebuurt Dordrecht

In dit lijstje zie je met welke korte en langdurige werkzaamheden in Dordrecht je rekening moet houden in de week van 14 november 2022.

Rijksstraatweg: Op 14 november zijn er minder rijstroken beschikbaar bij de Rijksstraatweg. Dit heeft te maken met werk aan kabels en leidingen.

Dubbelsteynlaan Oost: Van 14 november tot en met 23 december is er hier een snelheidsbeperking.

Professor Langeveldlaan/Maria Montessorilaan: Van 7 november tot en met 2 december is er onderhoud aan de weg, waardoor er minder rijstroken beschikbaar zijn.

Laan der Verenigde Naties: Van 14 tot en met 16 november wordt er van 09.00 tot 19.00 uur gewerkt aan de weg. Hierdoor kun je van minder rijstroken gebruikmaken.

Laan van Londen: Op 15 november is hier een snelheidsbeperking vanwege demontage van een kabel.

Drechttunnel/A16: Van donderdag 17 november 21:00 uur tot vrijdag 18 november 05:00 uur zijn er werkzaamheden aan de vluchtdeuren in de Drechttunnel. De linkerbuis is afgesloten. Verkeer kan wel via de rechterbuis rijden.

A16: Voor de mensen die midden in de nacht de weg op gaan: 15 november is er van 02.00 tot 05.00 uur een snelheidsbeperking van maximaal 70 kilometer per uur tussen Dordrecht (20) en De Zuidpunt. Eén rijstrook is niet begaanbaar en afrit De Zuidpunt is afgesloten.

Willem de Zwijgerlaan: Van maandag 14 tot maandag 28 november is de Willem de Zwijgerlaan in beide richtingen dicht tussen de Anna van Burenstraat en de Anna van Saksenstraat. Na 28 november zijn er nog andere werkzaamheden tot 11 december.

Crabbehof-Noord: Van maandag 17 oktober tot en met vrijdag 10 februari zijn er sloopwerkzaamheden bij de oude vestiging van het Da Vinci college achter de Zuidendijk. Hierdoor kan het ook drukker zijn op de weg.

Badweg: Van dinsdag 25 oktober tot en met vrijdag 18 november is de Badweg in beide richtingen dicht tussen de Vlotlaan en het Wantijplantsoen.

Lange Geldersekade: Van 23 augustus tot en met vrijdag 25 november is de Lange Geldersekade in beide richtingen dicht tussen de Korte Geldersekade en de kruising met de Korte Engelenburgerkade/Houttuinen.

Doorgaand autoverkeer rijdt om via de Wijnstraat, Torenstraat, Noordendijk, Oranjelaan, Toulonselaan, Burgemeester de Raadtsingel, Johan de Wittstraat en de Spuiboulevard. Vanaf de Groenmarkt rijd je om via de Visstraat, Bagijnhof, Johan de Wittstraat en de Spuiboulevard.

Fietsers rijden om via de Korte Geldersekade, Maartensgat en de Korte Engelenburgerkade. Omlopen kan via de Pottenkade, Grote Kerksplein en de Kerkstraat.

Dubbeldamseweg Noord: Van maandag 10 oktober tot vrijdag 18 november is de Dubbeldamseweg Noord in beide richtingen dicht tussen de kruising met de Singel en de rotonde met de Burgemeester de Raadtsingel. Omrijden kan via de Stationsweg, Burgemeester de Raadtsingel, het Oranjepark en de Vrieseweg.

Galileïlaan: Van vrijdag 23 september 2022 tot maart 2023 werkt ProRail aan station Dordrecht-Zuid. Dat heeft gevolgen voor het verkeer op de Galileïlaan. Autoverkeer maakt op de Galileïlaan om-en-om gebruik van één rijstrook. Vrachtverkeer moet omrijden. Fietsers maken in beide richtingen gebruik aan het fietspad aan de noordkant van de Galileïlaan.

Tesselschadestraat: Van dinsdag 20 september tot en met vrijdag 10 februari wordt op verschillende plaatsten gewerkt bij de Tesselschadestraat.

Nassauweg/Willem de Zwijgerlaan: In deze omgeving zijn er minder rijstroken beschikbaar vanwege werkzaamheden. Dit duurt tot eind december.

Singel: Tot medio februari 2023 worden er bij de Singel leidingen vervangen. Daardoor wordt er gewerkt aan de weg.

Dubbeldam: Van oktober 2021 tot en met november 2022 worden er op meerdere plekken nieuwe voorzieningen aangelegd. Updates over welke periode in welke straten wordt gewerkt, vind je hier.

Let op: de data van deze werkzaamheden zijn onder voorbehoud. Dit kan nog wijzigen.

Bekijk ook:

Meer in deze categorie

Verkeer

Ga naar “Met deze werkzaamheden moet je rekening houden in de week van 21 november”

Met deze werkzaamheden moet je rekening houden in de week van 21 november

Ga naar “Deze Dordtse flitspalen flitsten de afgelopen maanden het vaakst”

Deze Dordtse flitspalen flitsten de afgelopen maanden het vaakst

Ga naar “Hier wordt aan de weg gewerkt in de week van maandag 7 november”

Hier wordt aan de weg gewerkt in de week van maandag 7 november

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “op alles van Leifheit”

op alles van Leifheit

 • Geldig t/m 4 december 2022
Ga naar “Hangmat polyester katoen assorti 290×100 cm van € 39,99 voor € 29,99”

Hangmat polyester katoen assorti 290×100 cm van € 39,99 voor € 29,99

 • Geldig t/m 31 december 2022
Ga naar “Chocomel of Fristi van € 0,75 voor € 0,39”

Chocomel of Fristi van € 0,75 voor € 0,39

 • Dirk
 • Geldig t/m 29 november 2022
Ga naar “Page toiletpapier van € 5,99 voor € 2,99”

Page toiletpapier van € 5,99 voor € 2,99

 • Dirk
 • Geldig t/m 29 november 2022
Ga naar “Afvalemmer Pootjes Zwart € 120,00”

Afvalemmer Pootjes Zwart € 120,00

 • Kwantum
 • Geldig t/m 28 november 2022

Vacatures

Ga naar “Medewerker Delicatessenwinkel”

Medewerker Delicatessenwinkel

 • Van Pelt Delicatessen
 • Parttime
Ga naar “Leerkracht groep 1/2”

Leerkracht groep 1/2

 • Parttime
Ga naar “Tandartsassistent”

Tandartsassistent

 • Dentiz mondzorg Dordrecht
 • Fulltime/Parttime
Ga naar “Krantenbezorger (2-16 uur)”

Krantenbezorger (2-16 uur)

 • DPG Media
 • Parttime
Ga naar “Theatermedewerker Schouwburg Kunstmin”

Theatermedewerker Schouwburg Kunstmin

 • Randstad
 • Parttime