Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dat wordt omrijden: 17 x in deze straten zijn er wegwerkzaamheden deze week

Door José de Jong 16 september 2019

In Dordrecht wordt er elke week aan de weg gewerkt. Het is dus verstandig om alvast voorbereid op pad te gaan. We zetten hier wat werkzaamheden voor je op een rij.

Wegwerkzaamheden van deze week:

Kuipershaven: Op 19 september van 7.00 tot 17.00 uur is de Kuipershaven afgesloten. De weg is dicht in beide richtingen. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.

Wouwstraat: Van 2 tot 18 september wordt gewerkt aan de kabels en leidingen. De weg is dicht in beide richtingen. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.

Ceramstraat: Van 5 september tot 18 september wordt gewerkt aan de kabels en leidingen. De weg is dicht in beide richtingen. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.

Brugweg fietspad: Van 16 tot en met 20 september is de Brugweg richting Zwijndrecht voor fietsers afgesloten. Je kunt omfietsen via de Dokweg-Weeskinderendijk Beneden-Hugo de Grootlaan of via de andere trap naar boven gaan.

Celebesstraat – Javastraat: Van 19 augustus 2019 tot en met 4 september vinden er werkzaamheden plaats in de Celebesstraat, ter hoogte van nummers 1A tot en met 1D en 2 tot en met 32. Van 3 september tot en met 18 september vinden er werkzaamheden plaats in de Celebesstraat/Javastraat ter hoogte van nummers 1E tot en met 2N en 34 tot en met 66. Van 17 tot en met 30 september vinden er werkzaamheden plaats in de Javastraat ter hoogte van de nummer 4 tot en met 28 en 43 tot en met 63. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.

Jan van Goyenstraat: Van 26 augustus tot en met 20 september werkt de gemeente aan  de grondkabels in de Jan van Goyenstraat. De weg is dicht in beide richtingen maar er is geen hinder.

Vrieseweg – Kasperspad: Van 26 augustus tot en met 27 september wordt er gewerkt aan de kabels en leidingen omdat de Kruiskerk wordt aangesloten op het warmtenet. De Vrieseweg is dicht in beide richtingen ter hoogte van de Kruiskerk. Ook het Kasperspad kun je niet bereiken. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.

Planetenlaan: Tot en met september gaat HVC onder de grond nieuwe warmteleidingen aanleggen. Een groot deel van de parkeerterreinen aan de Planetenlaan en Octant worden afgesloten. Woningen en het winkelcentrum Sterrenburg zijn bereikbaar, ook voor de hulpdiensten.

Mijlweg: Van 16 september tot en met 1 oktober vinden er rioleringswerkzaamheden plaats op het fietspad en een halve rijbaan van de Mijlweg. Er zijn mijnder rijstroken beschikbaar.

Karel Lotsyweg – Kapteynweg: Van 12 augustus tot en met 4 oktober werkt HVC aan het aanleggen van een warmteleiding naar de Eisingahof. Daardoor is één van de rijbanen op een deel van de Karel Lotsyweg en de Kapteynweg afgesloten. Wil je naar Sterrenburg rijden, dan wordt je omgeleid via de Laan der Verenigde Naties, Hugo van Gijnweg richting de Gelileïlaan. Vanuit Sterrenburg kun je wel over de Kapteynweg en Karel Lotsyweg naar de Overkampweg rijden.

Rembrandtlaan: Van 9 september tot en met 4 oktober is de Rembrandtlaan ter hoogte van nummers 33 tot en met 45 afgesloten wegens werkzaamheden aan het riool. De weg is dicht in beide richtingen.

Zuidendijk: Van 19 augustus tot en met 11 oktober wordt de Zuidendijk heringericht. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.

Lange Breestraat: Van 6 maart tot en met 1 november vinden er sloopwerkzaamheden plaats in de Lange Breestraat. De weg is dicht in beide richtingen en de Haringstraat bereik je via de Grote Spuistraat. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.

Krispijnseweg: Van 19 augustus tot en met 22 november vinden er aan de Krispijnseweg gassaneringswerkzaamheden plaats. Je mag daardoor minder hard in de straat rijden.

Theophile de Bockstraat: Van 19 augustus tot en met 20 december werkt de gemeente Dordrecht aan de kabels en leidingen in de Theophile de Bockstraat. De weg is dicht in beide richtingen.

Hugo de Grootlaan: Van 9 september tot en met 20 december werkt de gemeente aan de Hugo de Grootlaan. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg. Je wordt omgeleid.

Campanula – Godetia – Zinnia: Van 23 april 2019 tot en met 14 februari 2020 wordt het riool in Zuidhoven vervangen. Vanaf 26 augustus worden een deel van de Campanula en de Godetia afgesloten voor werkzaamheden en op 29 augustus beginnen de werkzaamheden aan de Campanula ter hoogte van het Zuidhovenlaantje en de Zinnia.

Let op: de data van deze werkzaamheden zijn onder voorbehoud. Dit kan nog wijzigen. We proberen deze wijzigingen altijd bij te houden in dit artikel!

Lees ook: 

Elektrische auto duurzaam mobiliteitsevent ANWB Gemeente - indebuurt Dordrecht

Dit is waarom je elektrisch rijden nú wilt proberen

Zijn eerste kennismaking met elektrisch rijden was voor wethouder Rik van der Linden geen goede. "Ti...

7 x goedkoopste tankstations in Dordrecht

De tank van de auto volgooien is iedere keer weer een rib uit je lijf. Wanneer je een tankstation in...

Meer over

Verkeer

adv.