Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Check snel deze werkzaamheden aan de weg voordat je op pad gaat

Door José de Jong 10 juni 2019

In Dordrecht wordt er elke week aan de weg gewerkt. Het is dus verstandig om alvast voorbereid op pad te gaan. We zetten hier wat werkzaamheden voor je op een rij.

Wegwerkzaamheden van deze week:

Patersweg: Van 27 mei tot en met 21 juni wordt er bij de Patersweg gewerkt aan de kabels en leidingen. De weg is dicht in beide richtingen. Het omrijden kost ongeveer 5 minuten. 

Wielhovenstraat: Van 20 mei tot en met 19 juli wordt er gewerkt aan de herinrichting van de weg. De weg is in beide richtingen dicht. Omrijden kost ongeveer 5 minuten.

Assumburg: Vanaf 3 juni werkt de gemeente aan de reconstructie van de Assumburg ter hoogte van de Brittenburg. Er is een omleiding ingesteld.

Korte Engelenburgerkade – Lange Geldersekade – Engelenburgerburg – Houttuinen: Van 29 april tot en met 12 juni zijn de Korte Engelenburgerkade, en een deel van de Lange Geldersekade en Hooikade, afgesloten voor onderhoud aan de weg. Voetgangers kunnen nog wel dit gebied bereiken. Er is een omleiding ingesteld via de Mazelaarsbrug. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.

Wielhovenstraat: Van 20 mei tot 19 juli is de Wielhovenstraat in twee richtingen gesloten in verband met onderhoudswerkzaamheden. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.

Zuidendijk: Van 1 oktober 2018 tot 26 juli 2019 worden er zes huizen gebouwd op de Zuidendijk ten hoogte van de nummers 210 tot 216. Aan de bovenzijde is de dijk afgesloten, na nummer 389 geldt er éénrichtingsverkeer. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.

Lindelaan: Van 7 januari tot 26 juli wordt de Lindelaan van noord naar zuid in fases herbestraat. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.

Lange Breestraat: Van 6 maart tot en met 1 november vinden er sloopwerkzaamheden plaats in de Lange Breestraat. De weg is dicht in beide richtingen en de Haringstraat bereik je via de Grote Spuistraat.

Erica – Campanula: Van 23 april 2019 tot en met 14 februari 2020 wordt het riool in Zuidhoven vervangen. Tot en met half juni is de Erica afgesloten.

Let op: de data van deze werkzaamheden zijn onder voorbehoud. Dit kan nog wijzigen. We proberen deze wijzigingen altijd bij te houden in dit artikel!

Lees ook: 

N3 wegwerkzaamheden A16 Laan der Verenigde Naties - indebuurt Dordrecht.JPG

Ja echt: de N3 gaat weer dicht dit weekend en wel hier

Ben je van plan er dit weekend met de auto op uit te gaan? Houd er dan rekening mee dat je moet omri...

Het nieuwe station bij Leerpark Dordrecht gaat er écht komen

Prorail is druk bezig om de verwachte reizigersgroei van 30 à 40% op te vangen. En daar hoort een st...

Meer over

Verkeer

adv.