Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Afsluiting Wantijbrug en meer: hier moet je omrijden vanaf maandag 30 november

Door José de Jong 30 november 2020

De werkzaamheden aan de N3 gaan ook komende week door, waardoor diverse toe- en afritten zijn afgesloten. Verder zijn er nog andere wegwerkzaamheden waardoor je moet omrijden in Dordrecht. We zetten alles voor je in een handig overzicht:

Beekmanstraat: Van 28 oktober 07.00 uur tot en met 18 december 16.00 uur is de Beekmanstraat dicht in beide richtingen. Er zijn dan werkzaamheden aan de weg en allen voetgangers kunnen de straat gebruiken.

Hazelaarlaan: Tussen 2 november 07.00 uur en 18 december 16.00 uur is de Hazelaarlaan ter hoogte met de kruising Dubbelsteynlaan Oost dicht vanwege onderhoud. Dat geldt voor alle soorten vervoer behalve voetgangers.

Maarten Harpertsz. Trompweg: De Maarten Harpertsz. Trompweg is van 20 juli 07.00 uur tot en met 31 december 23.00 uur afgesloten vanwege de herinrichting van de weg. Dit zorgt voor minder dan vijf minuten vertraging.

N3: Sinds 6 augustus zijn de werkzaamheden aan de N3 begonnen. Dit gaat een jaar duren. Tot en met december zijn er minder rijstroken beschikbaar en is de snelheidslimiet 50 kilometer per uur. Van dinsdag 1 december 21.00 uur tot woensdag 2 december 05.00 uur is de N3 dicht ter hoogte van de Wantijbrug. Op dinsdag 2 december en woensdag 3 december is de oprit bij de Laan der Verenigde Naties richting de A16 gesloten van 21.00 uur tot de volgende dag december 05.00 uur  Lees hier meer over dit project.

Bankastraat: Op 12 oktober 07.00 uur zijn er weer werkzaamheden aan de Bankastraat begonnen. In beide richtingen is de weg afgesloten voor al het verkeer. De werkzaamheden duren tot 26 maart 2021 om 16.00 uur.

Engelenburgerbrug: Van 10 februari 2020 07.00 uur tot en met 25 juni 2021 17.00 uur wordt de Engelenburgerbrug gerenoveerd. Je kunt gebruik maken van de tijdelijke brug over de Nieuwe Haven.

Let op: de data van deze werkzaamheden zijn onder voorbehoud. Dit kan nog wijzigen. We proberen deze wijzigingen altijd bij te houden in dit artikel.

Ook leuk:

MAG DAT: met je auto fietsers inhalen op de fietsstraat in Dordrecht?

Ze zijn niet meer weg te denken uit het Dordtse straatbeeld: fietsstraten. Ze zijn bedoeld om fietse...
Maico Paschold 4 Your Games spelletjeswinkel Dordrecht in Voorstraat bordspellen Sinterklaas Kerstmis cadeau

Maico van spelletjeswinkel 4 Your Games: ‘Met deze spelletjes geef je gezelligheid cadeau’

Spelletjes spelen is ontzettend gezellig en daarmee is een bordspel een tof cadeau voor de feestdage...

Handig! Met deze fiets-app sta je minder lang voor rood licht

Ook zo’n gruwelijke hekel aan lang wachten voor het rode stoplicht? Er is nu een app, met de naam Sc...

Meer over

Verkeer

adv.