Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Afsluiting Wantijbrug en deel N3: hier moet je omrijden vanaf maandag 21 september

Door José de Jong 21 september 2020

Deze week zijn er een ruim 10 plekken in Dordrecht waar je moet omrijden en die benoemen we in dit lijstje. De werkzaamheden aan de N3 en de Wantijbrug gaan ook deze week door.

Wantijbrug: Deze week zijn er nachtafsluitingen voor testwerkzaamheden aan de brug. De Wantijbrug is in de nachten van maandag 21 september, dinsdag 22 september, woensdag 23 september en donderdag 24 van 21.00 uur tot 05.00 uur de volgende ochtend volledig afgesloten, behalve voor nood- en hulpdiensten. Je wordt omgeleid via de A16 en A15.

N3: Tijdens de nachtafsluitingen van de Wantijbrug is op de N3 een van de twee rijstroken afgesloten tussen Dordrecht-Centrum/De Staart en Werkendam. Op de andere rijstrook mag je maximaal 50 kilometer per uur rijden. Ook is de oprit Dordrecht-Centrum/De Staart dicht. Je wordt omgeleid.

Visstraat: Tussen 07.00 en 17.00 uur op 21 september is de Visstraat ter hoogte van boekhandel Vos & van der Leer dicht in beide richtingen voor gemotoriseerd vervoer. Met de fiets of lopend kun je dit stukje van de Visstraat wel gebruiken. Met de auto zal je moeten omrijden via de Spuiboulevard.

Wijnstraat: Op 22 september, tussen 07.00 en 17.00 uur, is de Wijnstraat afgesloten in beide richten voor alle soorten vervoer. Je kunt omrijden via de Houttuinen (noordelijke richting) en Nieuwe Haven (zuidelijke richting). Voetgangers kunnen via de Tolbrugstraat Waterzijde lopen.

Vriesestraat: Op 24 september is de Vriesestraat (tussen nummer 115 en 117) van 07.00 tot 17.00 uur dicht in beide richtingen. Met de auto, motor, vrachtwagen of brommer mag je er niet rijden, met de fiets en lopend wel.

Zeedijk: Op 21 september tussen 07.00 en 17.00 uur kun je de Zeedijk in beide richtingen niet gebruiken met gemotoriseerd vervoer. Je wordt omgeleid via de Schenkeldijk Beneden – Zuidendijk – Meeuwenseweg.

Reggestraat: Van 7 september 07.00 uur tot en met 29 oktober 16.00 uur is de Reggestraat dicht in beide richtingen vanwege onderhoud aan de weg. Deze afsluiting geldt voor alle soorten verkeer behalve voetgangers.

Viottakade: Er wordt gewerkt aan de herinrichting van de weg. Daarom is de Viottakade van 31 augustus tot en met 16 oktober dicht in één richting.

Heliotroopring: Van 17 augustus tot en met 30 oktober zijn delen van Heliotroopring, Robijn en Olivijn afgesloten. Dit heeft te maken met werk aan kabels en leidingen. 

Hazelaarlaan: Tussen 7 september 07.00 uur en 2 november 16.00 uur is er onderhoud aan de Hazelaarlaan en kun je deze weg niet gebruiken. Dat geldt voor alle soorten vervoer behalve voetgangers.

Wielhovenstraat: Ook hier wordt aan de herinrichting van de weg gewerkt. De weg is in beide richtingen dicht. Het onderhoud vindt plaats van 31 augustus tot en met 6 november.

Fietspad Moerdijkbrug: Van 8 juni tot en met 16 oktober is het fietspad richting de Moerdijkbrug tussen Eetcafé Bij Daan en de brug afgesloten. Er wordt dan een geluidswal geplaatst. Je kunt de omleiding via borden volgen.

Maarten Harpertsz. Trompweg: De Maarten Harpertsz. Trompweg is van 20 juli tot en met 31 december afgesloten vanwege de herinrichting van de weg. Dit zorgt voor minder dan vijf minuten vertraging.

Let op: de data van deze werkzaamheden zijn onder voorbehoud. Dit kan nog wijzigen. We proberen deze wijzigingen altijd bij te houden in dit artikel!

Lees ook:

Autigarage garage garages autobedrijf - indebuurt Dordrecht

Dit zijn volgens jullie de 13 beste autogarages van Dordrecht!

Brandt er een gek lampje op je dashboard, piepen je remmen of lekt er olie uit je auto? Genoeg autog...

Jip sprak met Ruben over zijn nieuwe koffiezaakje ‘Hazel’ op de Voorstraat

Jip is onze gastredacteur en columniste. Ze schrijft over bijzondere, opvallende en grappige dingen ...
Rijopleiding Johan van der Horst rijles - indebuurt Dordrecht.jpg

Dit zijn volgens jullie de beste rijscholen van Dordrecht!

Er zijn in onze stad veel rijscholen, maar welke zijn nu echt aan te raden? Welke hebben de laagste ...

Meer over

Verkeer

adv.