Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

6 x hier moet je omrijden vanaf maandag 23 november, waaronder afsluitingen N3

Door José de Jong 23 november 2020

De werkzaamheden aan de N3 gaan ook komende week door, waardoor diverse toe- en afritten zijn afgesloten. Verder zijn er nog andere wegwerkzaamheden waardoor je moet omrijden in Dordrecht. We zetten alles voor je in een handig overzicht:

Beekmanstraat: Van 28 oktober 07.00 uur tot en met 18 december 16.00 uur is de Beekmanstraat dicht in beide richtingen. Er zijn dan werkzaamheden aan de weg en allen voetgangers kunnen de straat gebruiken.

Hazelaarlaan: Tussen 2 november 07.00 uur en 18 december 16.00 uur is de Hazelaarlaan ter hoogte met de kruising Dubbelsteynlaan Oost dicht vanwege onderhoud. Dat geldt voor alle soorten vervoer behalve voetgangers.

Maarten Harpertsz. Trompweg: De Maarten Harpertsz. Trompweg is van 20 juli 07.00 uur tot en met 31 december 23.00 uur afgesloten vanwege de herinrichting van de weg. Dit zorgt voor minder dan vijf minuten vertraging.

N3: Sinds 6 augustus zijn de werkzaamheden aan de N3 begonnen. Dit gaat een jaar duren. Tot en met december zijn er minder rijstroken beschikbaar en is de snelheidslimiet 50 kilometer per uur. Van woensdag 18 november 22.00 uur tot maandag 23 november 05.00 uur is de afrit naar de Provincialeweg en de af- en oprit bij de Laan der Verenigde Naties afgesloten. Verder is de rondweg in de nachten van 24, 25 en 26 november gesloten tussen de Provincialeweg en de Merwedestraat. Dat betekent dat je van 21.00 uur tot 05.00 uur de volgende dag de weg in beide richtingen niet kunt gebruiken. Lees hier meer over dit project.

Bankastraat: Op 12 oktober 07.00 uur zijn er weer werkzaamheden aan de Bankastraat begonnen. In beide richtingen is de weg afgesloten voor al het verkeer. De werkzaamheden duren tot 26 maart 2021 om 16.00 uur.

Engelenburgerbrug: Van 10 februari 2020 07.00 uur tot en met 25 juni 2021 17.00 uur wordt de Engelenburgerbrug gerenoveerd. Je kunt gebruik maken van de tijdelijke brug over de Nieuwe Haven.

Let op: de data van deze werkzaamheden zijn onder voorbehoud. Dit kan nog wijzigen. We proberen deze wijzigingen altijd bij te houden in dit artikel.

MAG DAT: met je auto fietsers inhalen op de fietsstraat in Dordrecht?

Ze zijn niet meer weg te denken uit het Dordtse straatbeeld: fietsstraten. Ze zijn bedoeld om fietse...
Stadhuis Dordrecgt oranje Orange the World

Deze gebouwen in Dordrecht kleuren binnenkort oranje en dit is waarom

Vanaf woensdagavond 25 november zullen er vier Dordtse gebouwen oranje kleuren. De reden? Een intern...
Stadskantoor Dordrecht - indebuurt Dordrecht

Gemeente waarschuwt: betaal niet onnodig veel voor een afspraak of uittreksel

Wie zich wil inschrijven voor een opleiding of bij een woningbouwvereniging moet een uittreksel uit ...

Meer over

Verkeer

adv.