Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

10 x hier moet je omrijden in Dordrecht vanaf maandag 13 juli

Door José de Jong 13 juli 2020

Te laat komen vind niemand leuk, kunnen we ons zo voorstellen. Wil je voorkomen dat je vast staat vanwege werk aan de weg, check dan ons handige overzicht.

Laan der Verenigde Naties: Vanaf 2 maart wordt een deel van de Laan der Verenigde Naties afgesloten. Dit is het gedeelte van de Mijlweg tot vlak voor het kruispunt van de Ampèrestraat met de Handelskade.

A16: Van 13 tot en met 15 juli zijn er asfalteringswerkzaamheden aan de A16. Hierbij is de parallelbaan afgesloten.

Simon de Danserweg: Van 20 april tot en met 17 juli is de Simon de Danserweg afgesloten voor al het verkeer, inclusief voetgangers. Auto’s en fietsers worden omgeleid via borden, voetgangers kunnen de omleiding voor fietsers volgen.

Frans Lebretlaan: Tussen 6 en 17 juli is de Frans Lebretlaan in beide richtingen gesloten voor gemotoriseerd verkeer.

N3: Tussen 16 en 21 juli zijn er diverse werkzaamheden op de N3. Van 16 juli 22.00 uur tot 17 juli 05.30 uur is tussen Sterrenburg en Dordrecht-Centrum (richting Papendrecht) één rijstrook afgesloten. Op de ander rijstrook mag je maximaal 70 kilometer per uur rijden. Van 17 juli 22.00 uur tot 21 juli 05.00 uur is de Wantijbrug afgesloten wegens werkzaamheden. Je kunt omrijden via de A15-A16. Vanaf en naar aansluiting met de A16 tot afrit Dordrecht-Centrum/De Staart kun je gebruik maken van 1 rijstrook met een snelheidsbeperking van 50 kilometer per uur.

A16: Van 28 januari tot 24 juli wordt er een geluidswal geplaatst op de A16. Hierdoor kunnen er minder rijstroken beschikbaar zijn er kan de snelheid worden beperkt.

Heliotroopring: Van 29 juni tot en met 24 juli is de Heliotroopring tussen de Labradoriet en Robijn afgesloten in beide richtingen. Er wordt een omleiding ingesteld.

Aalscholverstraat: Van 2 december 2019 tot 16 oktober 2020 zijn er onderhoudswerkzaamheden in de Aalschoverstraat. De weg is gesloten in beide richtingen. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg. Je wordt omgeleid.

Fietspad Moerdijkbrug: Van 8 juni tot en met 16 oktober is het fietspad richting de Moerdijkbrug tussen Eetcafé Bij Daan en de brug afgesloten. Er wordt dan een geluidswal geplaatst. Je kunt de omleiding via borden volgen.

Engelenburgerbrug: Van 10 februari 2020 tot en met 25 juni 2021 wordt de Engelenburgerbrug gerenoveerd. Je kunt gebruik maken van de tijdelijke brug over de Nieuwe Haven.

Let op: de data van deze werkzaamheden zijn onder voorbehoud. Dit kan nog wijzigen. We proberen deze wijzigingen altijd bij te houden in dit artikel!

Lees ook:

Flitspaal Laan der Verenigde Naties bij S.M. Hugo van Gijnweg

Deze Dordtse flitspalen zorgden in 4 maanden tijd voor bijna zoveel boetes als in heel Drenthe 

Het rechtervoetje voelt bij iedereen wel eens te zwaar. Extra vervelend als dat net gebeurt bij een ...
Robert's Speciaalhuis loungebank opnieuw bekleden kussen Dordrecht camper boot caravan

Hallo zonnetje: Roberts Matrassen laat jouw tuinmeubels weer stralen!

Het zonnetje schijnt en je haalt je tuinmeubels weer uit de schuur. De kussens klop je even uit. Oep...
Het Kaas en Wijnhuis - kaas en wijn speciaalzaak - indebuurt Dordrecht

Leuk! Dit zit er nu in het oude pand van Het Kaas en Wijnhuis op het Bagijnhof

Het Bagijnhof heeft er weer een leuke winkel bij! Sinds kort vind je op nummer 72 het pandje van Lek...

Meer over

Verkeer

adv.