Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hey Dordtenaar! Wat is jouw favoriete serie op Netflix, Disney+ of andere streamingsdienst?

Door Lisanne Doff 17 oktober 2020

Nu we met z’n allen (weer) meer thuiszitten, kijk jij misschien net even wat vaker afleveringen van jouw favoriete serie. Maar dan opeens ben je door alle afleveringen heen. Op naar de volgende! Maar welke? Soms is het goed zoeken naar een nieuwe serie, dus laten wij Dordtenaren elkaar een beetje helpen. Wat is nu jouw favoriete serie op streamingsdiensten als Netflix, Videoland of Disney+?

Sinds kort kun je bij Netflix zien wat de top 10 in het land is. Nu zijn wij heel benieuwd wat jouw favoriete serie is. Dat kan een serie voor volwassenen zijn zoals Casa de Papel, Ozark en Elite, maar ook voor de kinderen zoals Buurman en Buurman. Dus kom maar door! Ook als jouw serie op een andere streamingsdienst te zien is die we niet hebben genoemd (zoals Amazon Prime, Apple, NPO enzovoort).

Favorieten van de redactie:

  • Once Upon a Time: in het vervloekte stadje Maine zitten sprookjesfiguren gevangen die niet weten wie ze zijn. Heerlijke serie met veel plottwists én zeven seizoenen.
  • Rita: een Scandinavische serie met een hoofdpersoon die lak aan alles heeft. De afleveringen zijn kort, dus ideaal om eventjes te kijken (of om te bingen!)
  • The Crown: als je gek op royalty bent, is dit de serie voor jou.
  • Crazy Ex-Girlfriend: verstand op nul en vooral erg grappig. Deze musicalachtige serie is een beetje vreemd, maar wel lekker én er zijn vier seizoenen.
  • The Circle serie: een reality serie waarin kandidaten worden opgesloten in een hotel voor een social media experiment. Deelnemers flirten, faken en sluiten vriendschappen om 100.000 dollar te winnen.
  • Down to Earth with Zac Efron: tof om te zien hoe Zac met een open mind kijkt naar hoe we de planeet mooier en leuker kunnen maken.

Top 10

Van alle reacties die wij binnenkrijgen, maken wij een Dordtse top 10 per streamingsdienst (of meerdere tegelijk). Je kunt jouw serie noemen onder de Facebookpost van dit bericht. Of je stuurt het op via dit tipformulier. Je kunt er maximaal 5 noemen en vertel ook even in het kort waarom :-).

Meer over

Shownieuws

adv.