Service Only staat in de top-10 Autobedrijf van het Jaar en dat wordt gevierd met een actie

Aangeboden door Service Only 4 december 2017

Ze zijn er ontzettend trots op: Service Only heeft op basis van consumentenstemmen via internet een plaats bemachtigd in de top 10 van de verkiezing ‘Autobedrijf van het Jaar 2017-2018.’ En dat vieren ze met een leuke actie.

Service Only
Foto: Service Only

Jaarlijks organiseert BOVAG de Verkiezing Autobedrijf van het Jaar en op basis van consumentenstemmen hoort Service Only bij de tien beste autobedrijven van Nederland. En – ook belangrijk – in de telling van de consumentenstemmen is rekening gehouden met het aantal medewerkers dat werkzaam is bij het autobedrijf, waardoor de omvang van het bedrijf en haar klantenkring niet van belang was voor de kans op de titel. Amega

Service Only?

Bij Service Only kun je terecht voor alle vormen van onderhoud en reparaties, banden, APK en checks aan je auto. Ook bieden ze hulp bij pech onderweg. Service Only is een universeel servicebedrijf waar je met ieder automerk terecht kan. Ze hebben vestigingen in Dordrecht, Zwijndrecht, Ridderkerk, Papendrecht, Sliedrecht, Gorinchem en ‘s-Gravendeel.

En de actie?

Nu de winterperiode er weer is, komt er meer vuil op de weg waardoor het extra belangrijk is om verzekerd te zijn van voldoende ruitenwisservloeistof. Veiligheid voorop en daarom krijg je gratis vijf liter ruitenwisservloeistof als je je auto voor een onderhoudsbeurt achterlaat bij Service Only.

Maak hier een werkplaatsafspraak en profiteer van deze tijdelijke actie.

Service Only

autobedrijven

vandaag gesloten

Ploegstraat 9, Dordrecht

Bekijk meer:autobedrijven