6 x opvallende advertenties op Marktplaats in Dordrecht

Door Lisanne Doff 16 februari 2019

Soms ben je even lekker aan het rondneuzen op Marktplaats en dan ineens: huh? Staat dat er nu echt?! Wij vonden zes Dordtse advertenties waarbij dit gebeurde.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

In het harnas!

Beeld: Screenshot

Er staat gewoon een echt harnas op Marktplaats te koop! Of het voor de sier is of dat je het naar een roleplaying event kunt dragen, wordt niet helemaal duidelijk. Maar cool is zo’n Romeins pantser wel!

Dit is de advertentie op Marktplaats. 

Is het een hand of is het een stoel?

Beeld: Screenshot

We moesten even twee keer kijken, voordat we zagen wat het was. Een stoel in de vorm van een hand! Uniek is het zeker, maar zit het ook comfortabel? Als je het wilt weten, kun je er natuurlijk een bod op doen. 😉

Geïnteresseerd in de stoel? Hier staat de advertentie. 

Ik verkoop groen

Beeld: Screenshot

“Ik verkoop omdat ik niet noidg hebt”. Awh, we snappen goed dat Nederlands een hele lastige taal is. En waarschijnlijk heeft deze verkoper de moed opgegeven door ‘Nederlands voor buitenlanders’ op Marktplaats te zetten. Alleen de ‘groene kleur’ verkopen is een beetje lastig…

Gratis kerktoren?

Beeld: Screenshot

We dachten even dat er een kerktoren gratis werd aangeboden op Marktplaats. Nieuwsgierig klikten we op de foto en we waren niet de enige. De advertentie werd al 514 keer bekeken! Maar er wordt geen kerktoren aangeboden, de Dordtse ‘verkoper’ wil graag weten welke toren er op deze foto te zien is. Weet jij het? 

Papiersnippers in de aanbieding

Beeld: Screenshot

Huh, verkoopt iemand papiersnippers? Oh nee, het is helemaal gratis! Deze papiersnippers kun je bijvoorbeeld gebruiken als bodembedekking van kooien voor knaagdieren. Wat je er anders mee kunt doen? We hebben geen flauw idee.

Hier vind je de advertentie. 

Jonge chihuahua puppy’s

Beeld: Screenshot

Awh, oké eigenlijk is deze advertentie gewoon heel schattig. Het zijn drie kleine chihuahua pups! Maar het is wel opvallend om zo’n advertentie op Marktplaats te zien. Check vooral even deze lijst als je een dier van Marktplaats wil kopen. Want er zijn strenge regels aan verbonden.

Dit vind je vast ook leuk:

Deze 7 dingen heb je sowieso gedaan als je in Dordrecht bent opgegroeid

Dordrecht is een topstad om op te groeien als kind. En omdat je als volwassene nog wel eens vergeet ...

Respect! Deze Dordtenaren vielen kilo’s af of kweekten enorme spieren

In de eerste maand van het jaar houden we ons vast aan onze goede voornemens en voor veel mensen is ...

15 x typische Instagram mannen in Dordrecht

Man man man man.. we waren weer goed verdwaald op Instagram deze week. Tot onze verbazing kwamen we ...
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.