Vandaag opent Café Buddingh en zo ziet dat eruit [+filmpje]

Door José de Jong 8 november 2018

Na bijna drie maanden leegstand is er weer bedrijvigheid in het Tomadogebouw. In augustus sloot Restaurant Copenhagen de deuren na twee jaar open te zijn. Vandaag, 8 november, opent er een nieuw restaurant: Café Buddingh. 

Een iconische plek en een spraakmakende naam

Op Facebook geeft het restaurant, dat een huiskamergevoel wil uitstralen, een kleine rondleiding door het restaurant. Het is niet gek dat de horecazaak vernoemd is naar een icoon uit Dordrecht, zo vertellen Carlo en Chris Coppen aan AD De Dordtenaar. Ze vinden dat deze iconische plek een spraakmakende naam verdient.

Vaste gezichten

Samen met ondernemer Carlo van Ast runnen ze de zaak. Met zijn drieën zijn ze de vaste gezichten van Café Buddingh en hopen ze veel vaste klanten te kunnen bedienen.

🎼 Buddingh, Buddingh, Buddingh 🎶🎶Tadatadatadaaa🎤!! Morgen gaan we open !!Eindelijk kunnen we met het bericht naar buiten dat we onze deuren morgen kunnen openen voor jullie!!We hebben een maand hard naar deze dag toegewerkt en vanaf morgen kunnen we doen waarvoor we hier kwamen, onze gasten ontvangen!Vanaf morgen is iedereen van harte welkom vanaf 10 uur voor een kopje koffie, een heerlijke lunch, een lekkere borrel of een goed diner!We heten jullie graag van harte welkom in Café Buddingh, stationsweg 4 in Dordrecht.Of bel even om te reserveren: 0788906545Tot snel!!Café Buddingh

Posted by Café Buddingh on Wednesday, 7 November 2018

 

Lees meer over Café Buddingh:

Restaurant Copenhagen Dordrecht Tomadogebouw - indebuurt Dordrecht

Café Buddingh opent in november in het onlangs gesloten restaurant Copenhagen

We weten eindelijk wat er komt in onlangs gesloten restaurant Copenhagen: een café. Met de naam Café...


Meer over Café Buddingh ontdekken?

Café Buddingh

restaurants en horeca

Stationsweg 4, Dordrecht, Nederland, Dordrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

  • Wil jij een 'Nieuw in Dordrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Dordrecht.

adv.