Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Op de Voorstraat opent deze beauty concept store en dit kun je er allemaal laten doen

Door Lisanne Doff 15 januari 2020

Op Voorstraat 384A opent zaterdag 18 januari een nieuwe winkel en het is net even anders. Je kunt er naar de kapper, je nagels laten doen, kleding kopen en advies vragen. Make-overs by Young is een idee van Sandra de Jong. Zij heeft ZZP’ers ingeschakeld, zodat ze allemaal een plek hebben om hun beroep uit te oefenen.

Alles in één

“Net als veel vrouwen, vind ik het leuk om er goed uit te zien,” vertelt Sandra. “Maar hoe doe je dat dan? En is het dan nog betaalbaar? Die dingen wilde ik met elkaar combineren. Sinds september 2019 ben ik op zoek gegaan naar personeel en nu zijn we klaar om te starten. Bij Make-overs by Young kun je kleding van vier verschillende merken kopen, naar de kapper, schoonheidsspecialist of visagist. Daarnaast geven we styling advies, doen we kleuranalyses en zijn er make-up workshops. Omdat het ook een boetiek is, hopen we dat voorbijgangers zich vrijer voelen om naar binnen te lopen.”

Make-over

Sandra wil het concept van Make-overs by Young betaalbaar houden, dus zijn er behandelingen vanaf €19,95. Maar je kunt ook voor een make-over gaan met een prijs vanaf €99,95. Sandra: “Zelfs als je liever advies vanachter de computer de computer krijgt, is dat mogelijk. Je kunt ons een foto opsturen en dan geven we aan de hand daarvan advies. Maar het is natuurlijk nóg leuker als je dan bij ons langskomt.”

Feestelijke opening

Zaterdag 18 januari gaat Make-overs by Young van start en dat wordt gevierd. Er ligt een rode loper klaar en je kunt een kopje koffie drinken. Daarnaast is er een tekenaar, kunnen kinderen zich tussen 11.00 en 12.00 uur laten schminken en mag je de hele dag langskomen om je kleding te ruilen voor een gelijk kledingstuk. Nieuw voor nieuw en gedragen voor gedragen. Om 17.00 uur sluit DJ B-art de opening af. Vanaf zaterdag is is Make-overs by Young zes dagen per week geopend. Cindy Weiss van WEISS HAIRARTIST zat eerst in dit pand.


Meer over Make-overs by Young ontdekken?

Make-overs by Young kledingwinkels

Geopend09:00 - 18:00

Voorstraat 384, Dordrecht

Bekijk meer:kledingwinkels

Lees ook:

LEO Leerpark Leerparkpromenade

Dit zit er nu in het pand van Grand Café Bellissimo op het Leerpark

In het najaar van 2019 is er op het Leerpark een flinke verbouwing in Grand Café Bellissimo geweest....

Dit komt er op de plek van discotheek Beneej

Begin deze week brachten we het nieuws dat discotheek Beneej, in het pand aan de Tolbrugstraat Landz...
  • Wil jij een 'Nieuw in Dordrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Dordrecht.

adv.