Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw! Binnenkort opent er een spa voor baby’s in Dordrecht

Door Lisanne Doff 28 november 2019

Ben jij een kersverse moeder of vader en wil je jouw kleintje verwennen? Dat kan binnenkort bij Baby Spa Deluxe. Isabelle Beisenherz is de eigenaresse en opent eind december/begin januari aan Rivierenplein 6.

Nieuwe trend

Een baby spa is een opkomende trend in Europa en in Nederland zijn er nu ongeveer dertien van. Het is een plek waar je met je baby naartoe kunt, zodat ze kunnen ontspannen. “Toen mijn vriend en ik een zoontje kregen, gingen we zelf naar zo’n baby spa”, vertelt Isabelle. “Ik vond dat zo leuk om te doen en zag de kindjes echt genieten. Mijn vriend spoorde me al een tijdje aan om een bedrijfje voor mezelf te beginnen. Toen ik bij de baby spa was geweest, wist ik dat ik dit wilde opzetten in de Drechtsteden.”

Hydrotherapie en Baby float

In de Drechtsteden is er nog geen baby spa, de dichtstbijzijnde zit in Rotterdam IJsselmonde. Wat écht in zo’n baby spa thuishoort, zijn de kleine jacuzzi’s waar een baby kan floaten. Isabelle: “Een baby kan een half uur in de kleine jacuzzi drijven door middel van een band om de nek. De jacuzzi heeft meerdere functies. Het werkt tegen buikkrampjes of spanning, het is goed voor de spierontwikkeling en werkt ontspannend als je een drukke baby hebt.”

De tekst gaat verder onder de foto. 

Foto: Isabelle Beisenhertz

Sterrenhemel en massages

Isabelle’s vriend is klusser en heeft, naast zijn eigen werk, de baby spa helemaal zelf gemaakt. “We hebben onder andere een sterrenhemel met bewegende lampjes. Daar kunnen baby’s onder liggen voor de ontspanning. Daarnaast geef ik ook les in babymassages. Ik doe het voor op een pop en de ouders kunnen dit nadoen bij hun eigen kindje. Deze massages zijn goed voor de binding.

Zo ziet de sterrenhemel eruit:


Meer over Baby Spa Deluxe ontdekken?

Baby Spa Deluxe massagesalons

Geopend10:00 - 17:00

Rivierenplein 6, Dordrecht

Bekijk meer:massagesalons

Lees ook: 

Dit zit er nu op de plek van De Surprisefabriek in de Vriesestraat

Goed nieuws voor alle vintage liefhebbers; we hebben er een vintage winkel bij in de Vriesestraat 3....

Binnenkijken bij de nieuwe winkel Hallo Dordrecht aan de Blekersdijk

Jip is onze gastredacteur en columniste. Ze schrijft over bijzondere, opvallende en grappige dingen ...

 

  • Wil jij een 'Nieuw in Dordrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Dordrecht.

adv.