Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lekker! Dit zit er nu in het pand naast Slagerij van Nugteren

Door Lisanne Doff 12 september 2019

Houd jij wel van een goed Portugees of Braziliaans gerecht? Dan zit je goed bij Boi Gordo, het nieuwe afhaal- en bezorgrestaurant aan Reeweg Oost 47. Allan, zijn moeder en haar man runnen samen dit kleine familiebedrijfje.

Grote droom

Het logo van het restaurant is een dikke stier en dat ontwerp is niet zomaar gekozen. “Boi Gordo betekent namelijk ‘dikke stier’ in het Portugees”, vertelt Allan. “Mijn moeder en ik zijn Braziliaans van afkomst en de eigenaar, de man van mijn moeder, is Portugees. We zijn Boi Gordo begonnen, omdat koken de grootste hobby van mijn moeder is. Ze kookt altijd voor vrienden en familie. Het was haar droom om een eetzaakje voor haarzelf te hebben. Daarnaast heb ik zelf veel ervaring in de horeca en het ondernemen. Mijn stiefvader en ik hebben deze droom voor haar én voor ons waargemaakt.”

Takeaway & delivery

Op dit moment is Boi Gordo een takeaway restaurant of kun je kunt een bestelling doen via Thuisbezorgd. “We zijn bezig met een vergunning, zodat er ook binnen gegeten kan worden”, laat Allan weten. “Onze specialiteit is een bitoque, dat is een typisch Portugees gerecht. Het is een mals stukje biefstuk met patat, rijst, salade en het allerbelangrijkste ingrediënt: liefde. Alles wordt met liefde door mijn moeder gemaakt. We hebben dagelijks een menu van de dag. Dan serveren we verschillende specialiteiten uit Brazilië of Portugal.” En.. heb je trek gekregen? Goed nieuws, want het familiebedrijf is al open!


Meer over Boi Gordo ontdekken?

Boi Gordo bezorgrestaurants

Geopend12:00 - 22:00

Reeweg Oost 47, Dordrecht

Bekijk meer:bezorgrestaurants

Lees ook:

Dit komt er in de oude winkel van Steps in Drievriendenhof

Goed nieuws voor mama's en papa's: kinderkleding NAME IT keert terug naar Dordrecht. De kinderwinkel...

Shoppen! De Vintage Kilo Sale komt terug naar Dordrecht!

Dol op tweedehands parels, items met een verhaal en kleding uit vroegere tijden? Dan moet je zondag ...
  • Wil jij een 'Nieuw in Dordrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Dordrecht.

adv.