Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Er opent een winkel in het pand van Twin Creations

Door José de Jong 29 oktober 2019

We krijgen een Dordtse winkel op de Blekersdijk. Website Hallo Dordrecht van onze oude bekende Caty Groen opent zaterdag 2 november namelijk een eigen winkel.

Gezellig samen

De winkel heeft een mooi plekje gekregen bij reclamebureau Twin Creations. Die vertrekt trouwens niet van de Blekersdijk 38-A, maar zal vooral werkzaam zijn vanuit achterin het gebouw. In het voorste deel van het pand kun je vanaf 2 november de winkel van Hallo Dordrecht vinden. Twin Creations is één van de mede-oprichters van de website Hallo Dordrecht.

Het artikel gaat verder onder de foto.

Hallo Dordrecht - winkel - indebuurt Dordrecht
Foto: Hallo Dordrecht

Van fietsbellen tot oude kaas

Je vind in de winkel een combinatie van streekproducten en artikelen met een Dordts tintje. Zo verkopen ze de skyline van Dordrecht op een beker of een T-shirt, een Dordtse zonsondergang op een kaasplankje en de Grote Kerk op een USB-stick. Ook kun je er terecht voor stads- en streekproducten zoals in Dordt gebrande koffiebonen, Oud Dordt kaaspunten, Dordtse wijn en bier en honing uit de Biesbosch.

Waar gaat dat heen?

Wil je Dordrecht eens door andere ogen bekijken? Vanuit de Hallo Dordrecht-winkel starten binnenkort ook verschillende stadswandelingen met een gids. De wandelingen zijn niet standaard, maar volgen een route naar aanleiding van een thema. Voor scholen komen er ook themawandelingen die eventueel kunnen aansluiten op het lesprogramma.


Meer over Hallo Dordrecht ontdekken?

Hallo Dordrecht cadeauwinkels

Gesloten09:00 - 17:00

Blekersdijk 38-A, Dordrecht

Bekijk meer:cadeauwinkels
  • Wil jij een 'Nieuw in Dordrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Dordrecht.

adv.